CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8321 reviews
 • 100 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 99 euro

Blokhut & Tuinhuis Beits Roomwit (Embalan) 2,5 Liter

tuinhuis_beits_roomwit_embalan
€ 69,99
€ 57,84 excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!

Waarom kiezen voor Blokhut & Tuinhuis Beits Roomwit (Embalan) 2,5 Liter?

 • Beschermt uw hout tegen vocht en schimmel
 • Goed voor ongeveer 15m2 beits
 • Topkwaliteit verf voor blokhutten, zodat u maar 1x per 4-5 jaar hoeft te behandelen

  Blokhut & Tuinhuis Beits Roomwit (Embalan) 2,5 Liter

  U wilt uw blokhut of tuinhuis natuurlijk maximaal beschermen tegen de invloeden die het weer en de natuur hebben op het hout. Ook wilt u dat uw tuinverblijf er zo mooi mogelijk uit ziet. Met deze tuinhuis beits zorgt u tegelijkertijd voor bescherming van uw hout en een mooiere uitstraling. Deze beits is verkrijgbaar in verschillende kleuren en dit geval is hij roomwit. Een populaire kleur bij blokhutten en tuinhuizen. Deze potten bevatten 2,5 liter en dit is genoeg voor ongeveer 15 vierkante meter oppervlakte. Deze specifieke beits is een toplaag. Dat betekent dat er eerst een basislaag aangebracht dient te worden. Er zijn verschillende basislagen te verkrijgen bij beits. 

  Blokhut beitsen, hoe doe ik dat?

  Na het toebrengen van een geschikte onderlaag in de vorm van de grondverf van Embalan, kunt u beginnen met het toebrengen van de dekkende laag. Het beitsen kan gedaan worden met een (blok)kwast of een vachtroller. Het is belangrijk om ook de veer en de groef te behandelen om te voorkomen dat er toch waterschade ontstaat in de loop der jaren. Daarom adviseren wij altijd om eerst te beitsen voor dat u uw tuinhuis of blokhut monteert. Zo heeft u de maximale bescherming. Mocht de montage al voltooid zijn, dan is het zaak om toch zo goed mogelijk tussen de groeven te beitsen. Verder adviseren wij om de beits in 2 of 3 dunne laagjes aan te brengen in plaats van 1 dikke laag. Op deze manier voorkomt u problemen bij de montage van het hout en zorgt u voor een egale laag beits.

  Wilt u geïmpregneerd naaldhout beitsen? Wacht dan minstens drie maand tot een jaar na het impregneren. Zo kan het hout eerst uitzweten.

  Witte beits voor tuinhuizen bestellen

  Wovar verkoopt vele varianten beits, oliën en alle mogelijke gebruiksartikelen. Hoveniers, schilders- en klusbedrijven profiteren met een zakelijk account van onder ander kortingen. 

  Op zoek naar een andere kleur dan roomwit? Bekijk alle beitsen voor blokhutten.

  € 69,99
  € 57,84 excl. BTW
  Niet bestelbaar
  Betaal veilig en vertrouwd
  Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!
  A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
  GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
  GRATIS BEZORGING VANAF 99 EURO