• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
 • 100 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 79 euro
 • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Deurbeslag Set Deurkruk op Schild Aluminium - Uitlopend artikel

Laatste kans - Uitlopend product!
€ 37,99
€ 29,99
€ 24,79 excl. BTW
Niet bestelbaar

Waarom kiezen voor Deurbeslag Set Deurkruk op Schild Aluminium - Uitlopend artikel?

 • Voor binnen en buiten
 • Compleet met bevestigingsmateriaal
 • Cilinder 30/30 met 3 sleutels

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
8720574799361
Barcode
8720574799361
Kenmerk 1
Aluminium
Kenmerk 2
Complete set
Kenmerk 3
PC maat: 55 mm
Materiaal
Aluminium
Afmetingen
schild: 180x41x6.5mm, Deurklink: 110x20mm
Prijseenheid
Per Set
Kleur
Aluminium
Voordeel 1
Voor binnen en buiten
Voordeel 2
Compleet met bevestigingsmateriaal
Voordeel 3
Cilinder 30/30 met 3 sleutels
Veel gebruikt voor
Binnen- en Buitendeuren

Deurbeslag Set Deurkruk op Schild Aluminium - Uitlopend artikel

Zoekt u naar deurbeslag om uw binnen- of buitendeur compleet te maken? Met deze complete deurkruk set met cilinderslot zit u dan zeker goed. Deze set kunt u gemakkelijk monteren in een bestaande deur, maar ook in nieuwe deuren. Hierbij is het handig dat er al een uitsparing voor de slotkast is gemaakt. Deze is namelijk iets lastiger om zelf te maken. De slot set is gemaakt van aluminium, waardoor deze zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken is. U zult hierbij geen last van roestvorming ervaren. 

Deurslot monteren

Deze deurslot set is gemakkelijk te monteren. Hiervoor heeft u wel een aantal zaken nodig. Als eerste moet u vaststellen of uw deur al ruimte heeft voor de slotkast. Daarnaast heeft u schroefgaten en schroeven nodig om het slot en de sluitplaat vast te zetten. Mocht u dit nog niet hebben, zult u dit zelf moeten maken. De schroefgaten boort u voor met hardhoutboren van 3 mm, omdat u gebruik maakt van 4 mm dikke schroeven. De slotkast is 16 mm dik (interne gedeelte), 77 mm diep en 22 mm lang. De kast kunt u ook zelf uitboren met slangenboren en een beitel. 

Met uw deur gereed, kunt u de slotkast inbrengen in de deur. Deze schroef u vast met 2 spaanplaatschroeven 4 x 50 mm. Vervolgens neemt u het cilinderslot en draait deze tot 11 of 1 uur (afhankelijk van de plaatsing). Zo valt het blokje van het cilinderslot binnen de cilinder en kunt u de cilinder inbrengen. Deze zet u vast met behulp van de meegeleverde bout, welke in het middelste schroefgat van de slotkast komt. Nu kunt u de deurklink samen met de voorplaten aanbrengen. De klink zet u vast met een inbussleuteltje. De voorplaten met behulp van de speciale schroeven die meegeleverd worden. Het enige wat u nu nog hoeft te doen, is de sluitplaat aan het kozijn te schroeven. Deze zet u vast met de 5 mm brede schroefgaten, met dezelfde spaanplaatschroeven 4 x 50 mm. 

Deurbeslag set

Deze deurbeslagset is erg compleet. Het enige wat u zelf hoeft aan te schaffen, zijn een aantal spaanplaatschroeven verzinkt om de sluitplaat en de slotkast te monteren. U heeft 2 schroeven voor de slotkast nodig in de deur en 3 schroeven voor de sluitplaat die in uw kozijn komt. 

 • Deurklink 
 • Sluitplaat
 • Voorplaat (incl. speciale schroeven voor de plaat)
 • Cilinder en bout om deze vast te maken in het slot
 • 3 identieke sleutels
 • Slotkast insteekslot

Deurslot kopen

Bestel uw complete deurslot set deurbeslag bij Wovar. Zo bent u zeker van een kwaliteitsslot tegen een aantrekkelijke prijs. Let bij uw bestelling ook op onze staffelkorting. Afname van een groter aantal stuks geeft een gereduceerde stuksprijs. Heeft u een onderneming? Dan is ons zakelijk account een mooie uitkomst! Hiermee komen diverse bouw- en klusbedrijven namelijk in aanmerking voor aanvullende voordelen. Denk aan bijvoorbeeld een vaste zakelijke korting op ons grote aanbod. 

Is dit slot niet geschikt voor uw deur? Of zocht u toch nét een ander slot? Kijk voor meer mogelijkheden bij onze insteeksloten of deurklinken en deurbeslag

 

 

Product reviews

* Verplicht

Nog geen beoordelingen voor dit product.

Veelgestelde vragen

Stel hier uw vraag over dit product

Stel hier uw vraag over dit product

A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren