• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Deurspion 35-55 mm RVS Brandwerend Ø14 mm - Per Stuk

Waarom kiezen voor Deurspion 35-55 mm RVS Brandwerend Ø14 mm - Per Stuk?

  • Eenvoudig te monteren
  • Geschikt voor een deurdikte van 35 - 55 mm
  • Inclusief afsluitklepje

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
8720647800109
Barcode
8720647800109
Kenmerk 1
Extra veiligheid rondom uw woning
Kenmerk 2
Kijkhoek van 200 graden
Kenmerk 3
Geschikt voor een deurdikte van 35 - 55 mm
Materiaal
RVS
Keurmerk
RF-30
Afmetingen
Max. 5.5 cm lang, 14 mm doorsnee
Prijseenheid
Per stuk
Dikte
14 mm
Lengte
35-55 mm
Kleur
Grijs RVS
Voordeel 1
Eenvoudig te monteren
Voordeel 2
Geschikt voor een deurdikte van 35 - 55 mm
Voordeel 3
Inclusief afsluitklepje
Voordeel 4
Bescherming tegen ongenodigde gasten
Veel gebruikt voor
Het zien wie er voor de deur staat zonder hem te openen
Veel gebruikt voor
Extra beveiliging voordeur
Veel gebruikt voor
Appartementen met een gezamenlijke hal
Veel gebruikt voor
Seniorenwoningen

Deurspion 35-55 mm RVS Brandwerend Ø14 mm - Per Stuk

Heeft u ook wel eens een onveilig gevoel wanneer u de deur beantwoord nadat de bel gaat? Dit is verleden tijd met de Wovar deurspion. Een deurspion of spionnetje deur is een kijkgat deur waarmee u kijkt wie of wat er voor de deur staat. Kent u de desbetreffende persoon niet of vertrouwt u het niet helemaal? Dan kunt u ervoor kiezen de deur dicht te laten. Met een deurspion voorkomt u dus indringers en andere ongenodigde gasten. Deze deurspion is gemaakt van brandwerend RVS, dus geschikt voor gebruik in de open lucht. De deurspion past in deuren van 35-55 millimeter dik. 

Hoogte deurspion

Heeft u een geschikte deurspion voor uw deur gevonden? Dan kunt u deze bevestigen in uw voordeur. Hierbij zijn een aantal zakelijk belangrijk om in gedachten te houden. Als eerste heeft u het juiste gereedschap nodig. In dit geval komt dat neer op hardhoutboren of slangenboren, samen met uw boormachine. Voor dit spinnetje deur heeft u een boor van 14 mm dik nodig. De hoogte van een deurspion is afhankelijk van uzelf en uw medebewoners. De deurspion komt meestal in het midden van de deur op ooghoogte, wat meestal tussen de 1.60 en 1.80 zit.

Deurspion bevestigen

Als u met uw boormachine een gat door uw deur heeft geboord, kunt u verder met uw deurspion installatie. Hiervoor schroeft u de deurspion uit elkaar, waarna u 2 delen krijgt. Let hierbij goed op wat het binnenste- en het buitenste deel is, zodat u deze op de juiste plek in uw deur aanbrengt. Mocht uw set een los afsluitklepje bevatten, is dit ook het moment om deze op de deurspion te schuiven. Vervolgens draait u de deurspion in uw voordeur. Als deze helemaal vast is gedraaid, is uw deurspion klaar voor gebruik. De deurspion is brandwerend tot een tijd van 30 minuten. 
Indien u uw deur volledig wilt voorzien van hoogwaardig RVS, bekijk dan ook ons assortiment deurknoppen, briefplaten, scharnieren en rozetten.

RVS deurspion voor deuren 35-55 mm bestellen

Bestel uw deurspion en ervaar het fijne gevoel van veiligheid dat een kijkgat met zich meebrengt. Wovar levert deurspionnen van hoge kwaliteit, waardoor u lange tijd blijft genieten van de deurspion. Voor grootgebruikers heeft Wovar staffelkortingen, voor extra lage stuksprijzen. Heeft u een bedrijf en koopt u de deurspionnen voor de zaak? Dan heeft Wovar een zakelijk account voor u! Met ons zakelijke account komen zakelijke klanten in aanmerking voor aanvullende voordelen, waaronder een vaste zakelijke korting. 

Is deze maat deurspion niet helemaal naar wens? Kijk dan bij onze andere deurspionnen. Wilt u nóg meer veiligheid? Zie dan ook onze pagina veiligheidsbeslag

Product reviews

* Verplicht

Nog geen beoordelingen voor dit product.

Veelgestelde vragen

Stel hier uw vraag over dit product

Stel hier uw vraag over dit product

A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren