• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

EPDM lijm in kan 5 liter voor 20-25m2 epdm rubber dakfolie

Aanbieding!
€ 109,99
€ 84,99
€ 70,24 excl. BTW
Niet bestelbaar

Waarom kiezen voor EPDM lijm in kan 5 liter voor 20-25m2 epdm rubber dakfolie?

  • Voordeelverpakking 5 liter
  • Hechtlijm voor absorberende ondergronden

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
8720039649668
Barcode
8720039649668
Kenmerk 1
Superkwaliteit
Kenmerk 2
Normale droogsnelheid van circa 30 minuten
Kenmerk 3
Ook geschikt voor nat hout
Afmetingen
5 liter, 12 x 20 x 30 cm
Prijseenheid
Per stuk
Kleur
Transparant
Voordeel 1
Voordeelverpakking 5 liter
Voordeel 2
Hechtlijm voor absorberende ondergronden
Veel gebruikt voor
Hechtingen bij absorberende ondergrond
Veel gebruikt voor
EPDM-rubber bevestigen
Veel gebruikt voor
EPDM folie verlijmen

EPDM lijm in kan 5 liter voor 20-25m2 epdm rubber dakfolie

Gaat u aan de slag met EPDM folie? Of heeft uw dakbedekking schade opgelopen die u gaat herstellen? Dan heeft u hiervoor een geschikte lijm nodig. Deze kan EPDM lijm van 5 liter is dan precies wat u zoekt! Met deze EPDM hechtlijm voor daksystemen kunt u een stevige bevestiging van uw EPDM realiseren. 

EPDM lijm

Deze EPDM lijm vormt een krachtige verbinding tussen uw dak en de EPDM folie. De EPDM lijm is van hoge kwaliteit, waardoor deze geschikt is voor absorberende ondergronden. Het gebruik van de EPDM lijm is afhankelijk van de ondergrond, maar ligt rond de 250 ml per vierkante meter. De EPDM lijm is gemakkelijk toe te passen met behulp van een grote kwast of verfroller. Mocht u voor dit laatste kiezen, is een fijne vachtroller aan te raden. Voor het gebruiksgemak giet u de hechtlijm in een verfbak of emmer. Voordat u dakfolie lijmen gaat, is het belangrijk om zoveel mogelijk stof en andere resten weg te vegen met een bezem of veger. Op deze manier krijgt u de sterkste hechting en voorkomt u lelijke oneffenheden in het dakoppervlak. 

Daklijm

Om deze daklijm in de best mogelijke omstandigheden te bewaren, is het belangrijk om met enkele zaken rekening te houden. Als eerste is het belangrijk deze lijm te bewaren bij een temperatuur tussen de +5 en +25 °C. Ook is het belangrijk de daklijm buiten dicht zonlicht te bewaren. De epdm daklijm is normaal drogend, wat betekend dat het folie niet direct vast zit geplakt nadat u de lijm heeft aangebracht. Het voordeel hiervan is dat u de folie nog kunt bijstellen, om lelijke vouwen en bubbels glad te strijken. Afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid lijm en het materiaal waarop u lijmt, is de droogtijd tussen de 5 en 30 minuten.

EPDM lijm kopen

Koop deze voordeelverpakking met krachtige EPDM lijm en bevestig uw dakfolie. Gaat u bezig met een grote klus? Let dan ook op onze staffelkortingen bij grotere afnames. Heeft u een onderneming en doet u zakelijk aankopen? Dan is ons zakelijk account interessant voor uw! Met een zakelijk account van Wovar komt u namelijk in aanmerking voor aanvullende voordelen. Denk hierbij aan een zakelijke korting en een handig order overzicht.

Is deze voordeelverpakking EPDM lijm niet helemaal wat u zocht? Voor onze handige koker epdm lijm kijkt u op onze pagina EPDM lijm. Of misschien is EPDM tape handiger voor uw klus. Diverse hulpmiddelen en onze kant-en-klare epdm pakketten vindt u bij onze epdm pakketten.

Voor meer mogelijkheden kijkt u bij onze lijmen en kitten. Zo leveren we bijvoorbeeld ook een universele high tack kit. Hiermee maakt u binnen een paar seconden een oersterke verbinding tussen de meeste materialen.

Product reviews

* Verplicht

Nog geen beoordelingen voor dit product.

Veelgestelde vragen

Stel hier uw vraag over dit product

Stel hier uw vraag over dit product

A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren