• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

EPDM Lijm Spray 750 ml - Per Stuk

Laatste kans - Uitlopend product!

Waarom kiezen voor EPDM Lijm Spray 750 ml - Per Stuk?

  • Hoogwaardige spuitlijm
  • In een handige spuitbus
  • Zeer sterke hechting!

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
8720647800963
Barcode
8720647800963
Kenmerk 1
750 ml
Kenmerk 2
Eenvoudig aan te brengen
Kenmerk 3
1 bus geschikt voor 4 m2
Prijseenheid
Per stuk
Voordeel 1
Hoogwaardige spuitlijm
Voordeel 2
In een handige spuitbus
Voordeel 3
Zeer sterke hechting!
Veel gebruikt voor
EPDM folie aanbrengen

EPDM Lijm Spray 750 ml - Per Stuk

Gaat u EPDM dakfolie aanbrengen op uw blokhut of overkapping? Zorg er dan voor dat de randen goed worden bevestigd met een sterke EPDM lijm. Deze EPDM lijm spray is na het aanbrengen binnen 5 minuten uitgehard. De lijm hecht zo goed dat ook een stevige rukwind de EPDM folie niet meer op zal laten waaien. Zorg ervoor dat u de folie direct goed strak aandrukt op uw houten dak. Doordat de lijm in een spuitbus zit kunt u deze gemakkelijk en evenredig aanbrengen, zowel op het dak als op de folie zelf. De bus bevat 750 ml lijm, wat genoeg is voor de randen van een dak van 4 vierkante meter.

EPDM spuitlijm

De EPDM spuitlijm van Wovar is eenvoudig aan te brengen. Voor gebruik dient u de bus goed te schudden. Ook raden we aan om de bijsluiter te lezen voordat u aan de slag gaat. Spray de lijm evenredig over de randen van uw dak en de randen van de EPDM folie ( zo´n 15 tot 20 cm). Druk de folie vervolgens stevig aan op het houten dak. Met een bezem of een roller kunt u de folie goed gladstrijken tot in de voegen van het dak. In een minuut of 5 is de lijm uitgehard en zit de folie stevig vast. Deze lijm is dus goed om te gebruiken voor de randen van het dak. Voor de rest van het dak raden we aan om de EPDM lijm uit kan van 5 liter te gebruiken. U vindt deze lijm tussen de bijbehorende producten.

Al onze EPDM folie kunt u vinden in het assortiment dakschroeven en EPDM. U kunt daar ook folie per meter bestellen!

Lijm voor EPDM kopen

Koop uw lijm voor EPDM dakbedekking nu voordelig bij Wovar! Zo weet u zeker dat uw EPDM folie stevig vastzit op het dak van uw blokhut of overkapping. Bedrijven in de bouw- en klusbranche profiteren bij ons van vele voordelen met een zakelijk account. Zo ontvangt u een vaste zakelijke korting en krijgt u een vast contactpersoon.

Is deze spray niet helemaal wat u zoekt? Voor onze handige koker epdm lijm kijkt u op onze pagina EPDM lijm. Of misschien is EPDM tape handiger voor uw klus. Diverse andere hulpmiddelen en kant-en-klare epdm pakketen vindt u bij onze epdm folie.

Voor meer mogelijkheden kijkt u bij onze lijmen en kitten. Zo leveren wij bijvoorbeeld ook een universele high tack kit. Hiermee maakt u binnen een paar seconden een oersterke verbinding tussen de meeste materialen.

Product reviews

* Verplicht

Nog geen beoordelingen voor dit product.

Veelgestelde vragen

Stel hier uw vraag over dit product

Stel hier uw vraag over dit product

A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren