Vandaag besteld, uiterlijk zaterdag in huis
Filters openklappen:
Voor 18.00 = Bezorging volgende dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 18.00 = Bezorging volgende dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Houtrecycle schroeven Verzinkt

Deze houtrecycle schroeven zijn de toekomst. Hiermee heeft u nooit meer problemen met doorgedraaide schroefkoppen die u niet meer los krijgt. Hoe? Met deze hout recycle schroeven heeft u namelijk niet alleen een torx kop, maar ook een zeskandige buitenkant zodat u -mocht de torx kop niet meer zijn werking doen bij het demonteren - u altijd met een steeksleutel of doppenset de schroef kan verwijderen. Dit is dus een soort torxschroef en houtdraadbout in één. Zorg er altijd wel voor dat de bovenkant van deze zogenaamde herbruikbare schroefbout op het hout ligt of iets verdiept in het hout.

Deze houtrecycle maakt het mogelijk dat u dus altijd uw schroeven weer uit houten planken kan verwijderen. Dit maken bijvoorbeeld uw schuttingplanken herbruikbaar. Deze schroeven zijn verzinkt, dit zorgt voor een stevig product.

Help het millieu een handje mee en bestel houtrecycle schroeven voor de laagste prijs bij Wovar. De schroeven zijn per 10 stuks bestelbaar. Groen- en bouwbedrijven, denk aan klusbedrijven, bouwbedrijven tot hoveniers, krijgen bij Wovar extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Is deze schroef niet helemaal wat u zoekt? Wovar levert ook verzinkte houtdraadbouten, houtdraadbouten RVS en zwarte houtdraadbouten. Of bekijk alle houtdraadbouten