• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Zakelijke klant worden als hovenier

Bij Wovar hechten wij veel waarde aan onze zakelijke klanten zoals hoveniers, klusbedrijven enzovoorts. Daarom kunt u van veel extra voordeel genieten wanneer u een zakelijke klant wordt bij ons. Zo ontvangt u altijd 15% korting op ons gehele assortiment! Daarnaast krijgt u een eigen contactpersoon voor een persoonlijk contact en kunt u gebruikmaken van spoedlevering. Zo hebt u uw producten op dezelfde dag al in huis! Tevens staat het woord ‘service’ bij ons hoog in het vaandel. 

Meer voordelen van Wovar

Ons assortiment bestaat uit meer dan 10.000 bevestigingsmaterialen en aanverwante klusproducten en wordt dagelijks uitgebreid. Wij leveren altijd uit eigen voorraad van ons eigen merk Wovar. Spiek ook even bij onze aanbiedingen voor dubbel voordeel. 

Bovendien zijn wij door onze aantrekkelijke prijzen goedkoper dan de bouwmarkt en kunnen wij uw producten al binnen 1 werkdag leveren, in geheel Nederland en België. Óók levering op zaterdag en maandag! Hebt u iets nodig wat wij (nog) niet in het assortiment hebben of wilt u volle pallets bestellen? Stuur ons dan een bericht en we gaan voor u aan de slag.

Voordelen van een zakelijk account

  • Vaste zakelijke korting van 15%
  • Een handige bestelgeschiedenis
  • Uw eigen contactpersoon
  • Spoedlevering mogelijk

De beste tuin- en groenonderhoud voor de beste prijzen leveren

Of het nou gaat om onderhoudscontracten of een eenmalige klus; u wilt uw klanten altijd de beste kwaliteit voor de beste prijs kunnen bieden. Door een zakelijke klant te worden bij Wovar gaat u een partnerschap aan waarbij wij met elkaar voor het beste resultaat gaan! Heeft u een spoedklus? Dan zorgen wij ervoor dat u uw producten binnen 1 uur bij ons in Groningen kunt afhalen. Heeft u een product nodig die wij nog niet in ons assortiment hebben? Dan gaan wij voor u aan de slag om deze aan ons assortiment toe te voegen. Zo kunt u snel aan de slag en de prijs en kwaliteit leveren die uw klanten van u gewend zijn!

Aanmelden voor Wovar zakelijk account

Met het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden voor een zakelijk account. Na het registreren zullen we uw aanmelding in behandeling nemen en uw bedrijfsgegevens controleren. Na goedkeuring ontvangt u binnen 1 werkdag van ons de gepersonaliseerde 15% kortingscode, welke u voor altijd kunt gebruiken bij het plaatsen van een bestelling bij Wovar.

Meld uw bedrijf aan