• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Zakelijke klant worden bij Wovar

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste producten te hebben voor uw projecten. Daarom willen wij ons aanbieden als uw betrouwbare partner voor al uw zakelijke aankopen. Bij Wovar hechten we veel waarde aan onze zakelijke klanten. Daarom kunt u van talloze voordelen profiteren als zakelijke klant van Wovar.

Talloze voordelen voor een zakelijke klant

Wij vinden een goede service één van de belangrijkste dingen. Als zakelijke klant kunt u daarom gebruik maken van contact met een opgeleide specialist. U kunt altijd terecht bij ons team, dat bestaat uit opgeleide specialisten en u graag helpt met vragen. Zo zult u altijd het optimale resultaat behalen!Daarnaast kunt u met een persoonlijke kortingscode standaard profiteren van een zakelijke korting. Deze zakelijke korting bedraagt 15% korting over het gehele assortiment. Wanneer u zich aanmeldt als zakelijke klant, ontvangt u binnen één werkdag uw persoonlijke kortingscode. Deze kortingscode kunt u gebruiken bij iedere bestelling en is altijd geldig. Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, is het mogelijk om gebruik te maken van spoedlevering. Wovar streeft ernaar om producten die voor 21:30 besteld zijn, de volgende dag te bezorgen. Mocht u het product graag sneller ontvangen, dan kunnen we in overleg ervoor zorgen dat u het product zo snel mogelijk kunt afhalen. Zo zorgen we er samen voor dat u zo snel mogelijk het product binnen hebt, en direct verder kunt met uw klus. Betaald u liever later? Geen zorgen, als zakelijke klant kunt u ook gebruik maken van betaling op factuur.

De voordelen voor een zakelijke klant:

  • Contact met een opgeleide specialist
  • Zakelijke korting van 15%
  • Spoedlevering
  • Betalen per factuur

De beste producten voor jou:

Streven naar de beste kwaliteit

Wij begrijpen als geen ander dat uw wens is om uw klanten altijd de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs te bieden. Als zakelijke klant bij Wovar streven wij samen naar het beste resultaat! Wij bieden een breed scala aan producten voor de hovenier, die u voor een aantrekkelijke prijs en met extra zakelijke korting kunt aanschaffen. Mocht u plotseling een spoedklus hebben, dan zorgen wij ervoor dat u uw producten zo snel mogelijk kunt afhalen bij ons magazijn in Groningen, Hoogkerk. Op zoek naar een product dat wij niet in ons assortiment te vinden is? Graag gaan wij aan de slag om dit voor u toe te voegen. Zo kunt u snel aan de slag met uw klus en kunt u uw klanten de prijs en kwaliteit bieden die zij van u gewend zijn!

Aanmelden voor Wovar zakelijke klant

Wilt u graag profiteren van de talloze voordelen? Meld u dan aan als zakelijke klant. Na het registreren zullen wij uw aanmelding in behandeling nemen en uw gegevens controleren. Na goedkeuring ontvangt u van ons de gepersonaliseerde kortingscode en kunt u beginnen met het profiteren van de voordelen! 

Streven naar de beste kwaliteit

Aanmeldformulier

Bedrijfsnaam *
Naam contactpersoon *
E-mailadres *
Telefoon *
Postcode *
Huisnr *
Toevoeging
Straat *
Plaats *