• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Hovenier? Word zakelijk klant!

Bij Wovar hechten we veel waarde aan onze zakelijke klanten. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste producten te hebben voor uw projecten. Daarom willen wij ons aanbieden als uw betrouwbare partner voor al uw zakelijke aankopen. Wovar staat garant voor een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten tegen aantrekkelijke prijzen.

Heeft u producten nodig voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en andere groenvoorzieningen zoals parken, plantsoenen en groenstroken? Dan bent u bij Wovar aan het juiste adres! Daarnaast kunt u als zakelijke klant profiteren van talloze voordelen, namelijk:

1. Direct contact met een opgeleide specialist

Wij vinden een goede service een van de belangrijkste dingen. Als zakelijke klant kunt u altijd terecht bij ons team, dat u graag helpt met vragen. Onze klantenservice bestaat uit opgeleide specialisten die altijd voor u klaar staat om te helpen bij het vinden van de juiste producten voor uw projecten. Daarnaast kunnen zij u adviseren over de beste toepassingen en de montage van onze producten, zodat u het optimale resultaat zult behalen. 

2. Altijd een vaste zakelijke korting van 15%

Als zakelijke klant kunt u altijd profiteren van een vaste zakelijke korting. Deze korting bedraagt 15% op uw gehele bestelling. Naast deze zakelijke korting kunt u ook nog profiteren van staffelkorting bij een grotere afname van een product. Ideaal!

3. Spoedlevering

Bij Wovar streven we ernaar om producten de volgende dag bij u thuis of bij het bedrijf te bezorgen, wanneer ze voor 21:30 besteld zijn. Als bedrijf kunt u nog meer profiteren van dit voordeel. In overleg kunnen we namelijk zorgen voor spoedlevering! Mocht u een bepaald product zo snel mogelijk nodig hebben, dan kunnen wij samen kijken naar de opties. Zo zorgen we er samen voor dat u zo snel mogelijk het product binnen hebt of bij ons op locatie kunt ophalen, en direct verder kunt met de klus. 

4. Betaling op factuur

Onze zakelijke klanten hoeven niet direct te betalen tijdens het bestelproces. Mocht het even niet uitkomen en u wenst later te betalen, dan kan dit. Wij bieden namelijk betalen op factuur aan. Zakelijke klanten die kiezen voor betaling per factuur betalen automatisch achteraf. Consumenten kunnen hier niet voor kiezen, zij dienen de bestelling direct te betalen. 

 

Aanmeldformulier zakelijke klant

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook profiteren van deze voordelen? Met het zakelijk aanmeldformulier kunt u zich aanmelden voor een zakelijk account. Na het aanmelden zal er iemand contact met u opnemen om het account te activeren en dan zult u uw persoonlijke kortingscode ontvangen.

Bedrijfsnaam *
Naam contactpersoon *
E-mailadres *
Telefoon *
Postcode *
Huisnr *
Toevoeging
Straat *
Plaats *

Product aanbevelingen