• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Huisnummer RVS 50 cm nummer 8 - Per Stuk

Waarom kiezen voor Huisnummer RVS 50 cm nummer 8 - Per Stuk?

  • Inclusief bevestigingsmateriaal
  • Roest niet

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
8720365545337
Barcode
8720365545337
Kenmerk
Eenvoudig te monteren
Kenmerk
Geschikt voor bevestiging op steen
Kenmerk
Moderne uitstraling
Materiaal
RVS
Prijseenheid
Per Stuk
Dikte
2 mm
Kleur
RVS geborsteld
Voordeel 1
Inclusief bevestigingsmateriaal
Voordeel 2
Roest niet
Hoogte
500 mm
Breedte
285

Huisnummer RVS 50 cm nummer 8 - Per Stuk

Roestvrij stalen huisnummers bieden uw woning een perfect vindbaarheid, deze huisnummerbordjes steken perfect af tegen een donker gekleurde gevel. Ook biedt het RVS een goede bescherming tegen de meest extreme weersinvloeden. Oxideren is uitgesloten van dit zeer complete huisnummerbord, wij leveren alle benodigde montagematerialen mee. U heeft enkel zelf betonboren nodig, deze zijn ook eenvoudig bij ons te bestellen. Voor de juiste boor kijkt u in de bijbehorende artikelen, daar treft u ook bijpassend deurbeslag aan om uw voordeur mee te bekleden.

Huisnummer aan gevel monteren

Om uw nieuwe huisnummerbord te monteren aan uw gevel, gebruikt u de handige, meegeleverde boormal. De gaten welke u boort met de 8 mm betonboor hebben de perfecte maat voor de meegeleverde pluggen, let er daarbij wel op dat u niet te diep boort in uw gevel. Aan de achterkant van uw huisnummerbord ziet u 2 nokjes zitten, hierin draait u de draadeinden welke na het indraaien en stuk zullen blijven uitsteken. Met deze draadeinden drukt u het geheel in de pluggen. Wanneer het laatste stukje drukkend lastig gaat, tikt u dit voorzichtig aan met een rubberen hamer. Zorg er voor dat u het huisnummer hierbij niet beschadigt.

Huisnummerbord RVS of zwart bestellen

U bestelt bij Wovar eenvoudig meerdere cijfers om uw huisnummer compleet te maken. Los van de 50 cm RVS variant, treft u in ons assortiment huisnummerbordjes ook kleinere varianten aan in zowel RVS als zwart. Combineer de kleur van uw nieuwe huisnummerbord nu met onze deurknoppen, briefplaten, deurstoppers, veiligheidsbeslag en RVS deurbellen voor een mooie luxe entree.

Voor onze grotere afnemers, zoals bouwbedrijven en hoveniers, bieden wij de mogelijkheid om een zakelijk account aan te maken. Met zo'n account profiteren dergelijke bedrijven onder andere van een leuke vaste korting op alle aankopen, een handig orderoverzicht en de mogelijkheid tot spoedlevering.

Product reviews

* Verplicht

Nog geen beoordelingen voor dit product.

Veelgestelde vragen

Stel hier uw vraag over dit product

Stel hier uw vraag over dit product

A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren