• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren

Materiaal

Lengte

Kleur

Hoogte

Breedte

Prijs

tot

Keukenladen

1-1 van de 1 producten

De keukenladen bij Wovar hebben een elegante vormgeving en dubbele wanden, die een stijlvolle toevoeging zijn voor elke keuken. De ladezijden zijn volledig recht en hebben zelfs geen rand op de bodemplaat. De hoogwaardige ladegeleider is volledig uittrekbaar en leverbaar met softclose functie. De lades slijten bijna niet vanwege het materiaal en de manier waarop de geleiders werken. 

Op zoek naar andere accessoires voor de keuken? Wovar biedt een ruim assortiment aan keukenbeslag.

1 producten

Wovar Blog

Alle laatste trends op klusgebied!

Lees meer

Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Lees meer

Soft close keukenlade

Om de keukenlade op een stille en voorzichtige manier dicht te laten vallen hebben de keukenlades bij Wovar zogeheten 'soft closing' ladegeleiders. Dempers in de ladegeleiders die de keukenlades een stuk soepeler maken. Daardoor kan de keukenlade rustig op en dicht. Wanneer de lade met enige snelheid gesloten wordt is er minder lawaai.Daarnaast beschermen de dempers tegen schade en zorgen ze ervoor dat de lades minder snel slijten.

Keukenlades kopen?

Bestel uw zelfbouw lade soft close bij Wovar voor de laagste prijs. En bij een afname van grotere aantallen lades kunt u gebruikmaken van onze aantrekkelijke staffelkortingen!

Hoveniers, Timmerbedrijven, Keukenbedrijven en bouw- en klusbedrijven krijgen extra veel voordeel met een zakelijk account. Meld u zich dus snel aan en profiteer van onder andere een vaste zakelijke korting en een eigen contactpersoon.