• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Kogelstiftpaumelle Verzinkt Rechts 89 x 89 mm - Per Stuk

Tijdelijk in prijs verlaagd!
€ 10,99
€ 8,95
€ 7,40 excl. BTW
Niet bestelbaar

Waarom kiezen voor Kogelstiftpaumelle Verzinkt Rechts 89 x 89 mm - Per Stuk?

  • Krachtig model
  • Met veiligheidspin
  • Uitgefreesde schroefgaten

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
8720365549007
Barcode
8720365549007
Kenmerk 1
Rechter model
Kenmerk 2
Met veiligheidspin
Kenmerk 3
3 sterren SKG
Materiaal
Verzinkt staal
Keurmerk
SKG3
Afmetingen
89 x 89 x 3 mm
Dikte
3 mm
Kleur
Grijs
Voordeel 1
Krachtig model
Voordeel 2
Met veiligheidspin
Voordeel 3
Uitgefreesde schroefgaten
Veel gebruikt voor
Ophangen deuren
Hoogte
89 mm
Breedte
89 mm

Kogelstiftpaumelle Verzinkt Rechts 89 x 89 mm - Per Stuk

De kogelstiftpaumellen zijn scharnieren gemaakt voor zware binnendeuren en kastdeuren. Het scharnier is opgebouwd uit 2 delen: het onderste deel met de kogel en het bovenste deel met een holte erin. Het stiftgedeelte wordt meestal aan het kozijn bevestigd. Verder is deze paumelle scharnier ook voorzien van een extra veiligheidspin. Ook is het scharnier voorzien van een 3 sterren SKG score voor veiligheid, wat de hoogste mogelijke score is.

Kogelstiftpaumelle voor deuren

Wij snappen als geen ander dat een deur stevig vast hoort te zitten. Daarom is deze scharnier gemaakt van 3 mm dik staal. Hierdoor kan deze gewichten tot wel 30 kg per stuk, of 100 kg per 3 stuks dragen. Als extra veiligheidsmaatregel, is het paumellescharnier ook uitgevoerd met een veiligheidspin aan de binnenkant. Zo kan de deur niet gemakkelijk uit het kozijn worden getild wanneer deze gesloten is. Het stiftscharnier is voorzien van 4 montagegaten per kant, waardoor deze zo vast als een deur kan worden gemonteerd. Voor de extra veiligheidspin dient u een klein gat te boren in de zijkant van de deur. Deze dient zo'n 1,5 cm diep te zijn en 1 cm in diameter. De stiftpaumelle is in staat de deur circa 180 graden te draaien. Dit kan iets meer zijn, maar is afhankelijk van uw deur en kozijn. 

Daarnaast zult u voor een goede werking van het scharnier een uitsparing moeten maken. Dit doet u door een omtrek van het scharnier af te tekenen op de plek waar u hem gaat monteren. Gebruik vervolgens een hamer en beitel om een 3 mm diepe uitsparing te maken, zodat het scharnier hierin kan verzinken. Hebt u nog een hamer of beitel nodig? Deze vindt u in de categorie handgereedschap onder houtbewerking.

Tip: Voor het maken van een uitsparing maakt u voor het snelste en beste resultaat gebruik van onze freesmal voor scharnieren. Deze vindt u in onze categorie freesmallen.

Kogelstiftpaumelle online bestellen

Schaf vandaag uw Wovar paumellescharnier aan. Deze bestelt u gemakkelijk en snel in onze webshop. Voor de slimme koper bieden wij u mooie staffelkortingen aan. Zakelijke klanten krijgen extra voordeel door een zakelijk account te gebruiken. 

Voor andere paumelles, zie ons assortiment paumelle scharnieren. Mocht dit niet het juiste type scharnier zijn, zie dan ons gehele assortiment scharnieren.

 

Product reviews

* Verplicht

Nog geen beoordelingen voor dit product.

Veelgestelde vragen

Stel hier uw vraag over dit product

Stel hier uw vraag over dit product

A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren