• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Wovar Acties en Aanbiedingen

Hier vindt u al onze artikelen die u voor extra lage prijzen in uw winkelmand stopt. Wij bieden u diverse weekaanbiedingen, seizoensaanbiedingenuitlopende producten en verschillende acties. Pak nu uw kans en profiteer van deze scherpe deals!

Weekaanbiedingen

Om u kennis te laten maken met verschillende producten uit ons assortiment, selecteren wij wekelijks leuke producten met een scherpe korting voor u. Hier zult u bijvoorbeeld restpartijen en nieuwe producten tegenkomen. Maar ook producten waarvan wij vinden dat deze een klein beetje extra aandacht verdienen.

Seizoensaanbiedingen

Net zoals dat u kleding voor ieder seizoen hebt, zult u ook verschillende soorten projecten en klussen hebben in ieder seizoen. Zo wordt er bijvoorbeeld in de lente en zomer meer in de tuin gewerkt en zal in de herfst en winter doorgaans meer binnen geklust worden. Daarom heeft Wovar voor u iedere maand nieuwe aanbiedingen voor ieder seizoen!

Laatste kans producten

Soms hebben wij producten die niet meer geleverd kunnen worden en uit ons assortiment gaan. Deze restpartijen zullen vervolgens weer ruimte moeten maken voor nieuwe producten. Hierdoor bieden wij u deze uitlopende producten vaak voor leuke prijzen aan.