CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8321 reviews
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 99 euro

Kruisheng Zwaar Geel Verzinkt 300 mm - Uitlopend artikel

kruisheng_zwaar_geel_verzinkt_halvemaan_30cm
€ 7,99
€ 5,75
€ 4,75 excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!

Waarom kiezen voor Kruisheng Zwaar Geel Verzinkt 300 mm - Uitlopend artikel?

  • Eenvoudig en snel te monteren
  • Uitlopend artikel

Kruisheng Zwaar Geel Verzinkt 300 mm - Uitlopend artikel

Deze kruisheng zware uitvoering van geel verzinkt staal beschikt over handige montagegaten. De kruisheng heeft een lengte van 300 mm, een breedte van 40 mm en een dikte van 4 mm. Het geel verzinkte staal laat de hengen mooi kleuren bij lariks hout. Ook zijn geel verzinkte kruishengen beter beschermd tegen oxidatie en net iets sterker dan blauw verzinkte kruishengen. Het verschil met de lichte uitvoering zit hem in de dikte en breedte van de kruisheng. Deze geel verzinkte kruisheng is namelijk 2 keer zo dik en 4 mm breder. U monteert deze geel verzinkte kruisheng eenvoudig met de verzinkte spaanplaatschroeven van Wovar met een dikte van 4.0 mm. Deze vallen perfect in de montgegaten van deze kruisheng.

Extra stevig kruishengen monteren

Om de kruishengen extra stevig te bevestigen kunt u er voor kiezen om in de vierkante montagegaten onze verzinkte slotbouten M8 te gebruiken. Het vierkante deel onder de halfronde kop van onze verzinkte M8 slotbouten valt precies in het vierkante montagegat van deze kruisheng. Door met een rubberenhamer een tik op de kop van de slotbout te geven klemt het vierkante gedeelte in het hout. Om M8 slotbouten te monteren dient u een gat te boren van 9mm. Hier kunnen de M8 slotbouten soepel doorheen gehaald worden. Voorboren kan eenvoudig met onze hardhout boortjes 9 mm.

Afhankelijk van de deurdikte bepaald u de lengte van de schroeven en bouten. Slotbouten moeten ongeveer 15 mm uitsteken om de ring en moet te kunnen bevestigen. Bij spaanplaatschroeven is het belangrijk dat ze niet aan de andere kant van de deur uitsteken.

Kruigheng geel verzinkt bestellen

Bestel deze kruisheng zware uitvoering geel verzinkt 300mm per stuk bij Wovar. Uw leverancier in kruishengen. Groen- en bouwbedrijven, denk aan klusbedrijven, bouwbedrijven tot hoveniers, krijgen bij Wovar extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Is deze kruisheng niet helemaal wat u zoekt? Bekijk hier ons gehele assortiment kruishengen. Wilt u liever duimhengen aan uw tuindeur? Bekijk dan ons volledige assortiment hengen en duimen.

€ 7,99
€ 5,75
€ 4,75 excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 99 EURO