• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
 • 100 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 79 euro
 • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Raamsluiting met Slot SKG RVS Links - Per Stuk

Waarom kiezen voor Raamsluiting met Slot SKG RVS Links - Per Stuk?

 • Inclusief sluitplaat
 • Inclusief onderleg plaatjes
 • Met nok voor ventilatiestand

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
8720574792607
Barcode
8720574792607
Kenmerk
Met SKG keurmerk
Kenmerk
Eenvoudig te monteren
Kenmerk
Inclusief verzonken montagegaten
Materiaal
Zamak met RVS finish
Prijseenheid
Per Stuk
Kleur
RVS
Voordeel 1
Inclusief sluitplaat
Voordeel 2
Inclusief onderleg plaatjes
Voordeel 3
Met nok voor ventilatiestand
Veel gebruikt voor
Het sluiten van uitzetramen
Veel gebruikt voor
Het sluiten van draairamen
Veel gebruikt voor
Extra beveiligen van voor- en achterdeuren

Raamsluiting met Slot SKG RVS Links - Per Stuk

Een goede raamsluiting sluit niet alleen uw ramen, maar geeft u ook een gevoel van veiligheid. En met deze raamsluiting met SKG cilinderslot bent u extra goed beveiligd. De raamboom kan met een sleutel volledig op slot gezet worden en houdt daarmee ongewenste gasten buiten. Daarnaast is het zelfs mogelijk om de raamsluiting op slot te zetten in de ventilatie stand. Zo is uw huis veilig en fris.

RVS raamsluiting met SKG gecertificeerd slot 

Deze raamboom is gemaakt van zamak (ook wel zamac genoemd) en is afgewerkt met een RVS laagje. Door deze combinatie is de sluiting niet alleen oersterk, maar ook roestvast. En als klap op de vuurpijl is dit slot daarnaast nog voorzien van een SKG1 keurmerk. Dit is een officieel inbraakpreventie keurmerk. De Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) raadt aan om producten met dit keurmerk te gebruiken. Als een slot hiervan voorzien is, betekent het dat dit slot bestand is tegen een standaard inbraakpoging. 

Verder beschikt de raamsluiting over een ventilatienok. Dit is het uitstekende gedeelte op het handvat. Als u deze in het sluitplaatje draait, kunt u uw raam op een kier vastzetten. Zo krijgt u frisse lucht in huis zonder dat het raam bijvoorbeeld kan openwaaien. 

Deze raamboom is linksdraaiend en kan dus alleen gebruikt worden voor ramen die binnendraaiend links en buitendraaiend rechts zijn. In de laatste afbeelding ziet u een voorbeeld van doet eruit ziet. Het gaat hier om draairichting 2 en 3.

Bij deze raamsluiting wordt inclusief 1 sluitplaat, 2 onderleg plaatjes, 2 universele sleutels en 8 schroeven van 4 x 50 mm geleverd.

Wat is zamac?

Zamak, ook wel zamac genoemd, is een sterk materiaal dat bestaat uit verschillende legeringen waarbij zink, aluminium, magnesium en koper de belangrijkste componenten zijn. Daarnaast zorgt de RVS coating ook nog eens voor extra bescherming. 

Video: Raamsluiting monteren

Raamsluiting met SKG slot bevestigen

Voor de optimale montage van de raamsluiting is een minimale raamkozijnbreedte van 41 mm en kozijnhoutdiepte van 31 mm nodig. Om het splijten van hout te voorkomen is aan te raden om de schroefgaten lichtelijk voor te boren met een 2.5 mm hardhoutboor

 1. Monteer de sluitplaat met de bijbehorende onderleg plaat op het kozijn en zorg dat deze goed aansluit op het raam.
 2. Bepaal vervolgens de plaats waar de raamboomp moet komen, door deze in de sluitkast te laten vallen.
 3. Zorg voor ervoor dat er een ruimte van ongeveer 1,5- 2,5 mm tussen de sluitkast en de raamsluiting blijft zodat de sluiting goed in de sluitplaat valt.
 4. Zet de raamboom met 4 schroeven vast (4 x 50). Let op dat er niet in het glas geschroefd wordt bij smalle kozijnen. 
 5. Controleer de werking van de raamboom, ook in de ventilatie stand. Indien het naar behoren werkt, kunt u de rest van de schroeven monteren. 

Linksdraaiende raamboom met SKG slot RVS bestellen

Bestel deze raamsluiting met SKG slot voor uw ramen en deuren nu voor een scherpe prijs bij Wovar. Maak gebruik van onze staffelkorting bij afname van 5 of 10 stuks.

Hebt u een klus- of bouwbedrijf of bent u hovenier? Meldt u zich dan aan voor een zakelijk account om te profiteren van vele voordelen waaronder een vaste korting. 

Bent u op zoek naar een andere soort raamsluiting? Bekijk dan ons volledige assortiment raamsluitingen en raamboompjes. Ook gelijk een raamuitzetter bijbestellen? Zie dan onze raamuitzetters

Product reviews

* Verplicht

Nog geen beoordelingen voor dit product.

Veelgestelde vragen

Stel hier uw vraag over dit product

Stel hier uw vraag over dit product

A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren