• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Voorraad
Prijs
tot

Schuifdeur rollers

Op zoek naar een sterke en soepele deurroller voor uw schuifdeur? Met de verschillende kastdeurrollers van Wovar is er voor elke schuifdeur wel een geschikte roller te vinden. U kunt kiezen tussen verschillende maten en een smalle versie. De echte uitblinkers zijn de schuifdeur rollers met kogellagers. Deze zorgen ervoor dat u uw schuifdeuren altijd geleidelijk en constant open en dicht kunt schuifen. De rollers met kogellager zijn verkrijgbaar in een 40 mm en een 60 mm variant. Ook is er een kleine variant van 25 mm zonder kogellager verkrijgbaar. De draakracht van de deurrollers verschilt en ligt tussen de minimaal 3 en maar liefst maximaal 17,5 kg! Let dus goed op de draagkracht van de rollers, zodat deze het gewicht van de deur aankunnen. Voor verdere specificaties en de afmetingen verwijzen wij u naar de productpagina's.

Bent u op zoek naar andere rollers voor bijvoorbeeld uw markiezen of zoekt u hijskatrollen? Neem een kijkje in de assortimenten markieskatrollen of hijskatrollen.

0 producten
Sorteren op voorraad
1-0 van de 0 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Wanneer uzelf een schuifdeur wilt maken voor bijvoorbeeld een kast, dan zijn de schuifdeur rollers van Wovar onmisbaar. Door deze rollers kunt u uw deuren soepel open en dichtschuiven. Vooral met de deurrollers met kogellager kunt u bijna moeiteloos een kastdeur openen en weer sluiten. De verschillende formaten van de rollers zijn geschikt voor verschillende deuren. De smalle versie van 1 cm breed is bijvoorbeeld geschikt voor deuren die erg dun zijn. Daarnaast verschillen de rollers ook in draagkracht. Zo kunnen de 25 mm versies tot 3 en 5 kg dragen per stuk. De 40 mm versie draagt tot 7.5 kg en de 65 mm versie kan tot wel 12.5 en 17.5 kg dragen!

Deurrollen bevestigen

Alle deurrollen van Wovar dienen in de onderkant van uw deur te worden aangebracht. De deuren dienen dus te worden voorzien van holle ruimtes waar de stalen plaatkast in past. Om de deurroller te bevestigen hoeft u deze dan alleen maar in de deur te duwen en vast te zetten met 2 schroefjes. De uiteinden van de plaatkast zijn al voorzien van montagegaten, wat het vastschroeven zeer eenvoudig maakt. Heeft u een hardhouten deur? Boor de deur dan even voor met een hardhoutboor, zodat u de schroeven gemakkelijk kunt aandraaien. Het is altijd handig om een set hardhoutboren in huis te hebben. U kunt deze direct meebestellen uit ons assortiment hardhoutboren.

Let goed op de draagkracht van de deurrollers en overschrijd deze niet. Een schuifdeur heeft altijd minimaal 2 deurrollers nodig. Is de draagkracht van een deurroller 5 kg? Dan kan de deur bij gebruik van 2 deurrollers dus maximaal 10 kg wegen.

Schuifdeur rollers kopen

Koop uw schuifdeur rollers nu zeer voordelig bij Wovar! Bestelt u gelijk 10 of 20 stuks? Dan profiteert u ook nog eens van staffelkorting! Bouw- klusbedrijven en hoveniers profiteren daarnaast van vele andere voordelen met een zakelijk account. Zo ontvangt u een vaste zakelijke korting, krijgt u een eigen contactpersoon en ontvangt u een handig besteloverzicht.

Naast schuifdeur rollers kunt u bij Wovar ook terecht voor verschillende hijskatrollen en markieskatrollen!