Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Schuifdeursystemen

Deze schuifdeursystemen zijn een must in iedere huishouden. Gecombineerd met Barnwood creeert u de prachtigeste schuifdeuren voor uw woonkamer, badkamer een eetkamer. Ieder schuifsysteem van Wovar wordt compleet geleverd met bevestigingsmaterialen. U hoeft zelf alleen voor het gereedschap te zorgen. Bij ieder schuifdeurbeslag wordt een handige gebruiksaanwijzing meegeleverd. Hier staat precies in hoe u het schuifdeursysteem op de juiste manier monteert.

Wovar levert zwart schuifdeurbeslag met een rails van 200 cm lang. Het schuifdeurbeslag is gemaakt van gehard staal wat zorgt voor een oerdegelijke kwaliteit. Het zwarte schuifdeursysteem heeft een grondige poedercoating ondergaan. Deze uitstekend hechtende poedercoating heeft een zeer hoge slijtvastheid. De zwarte toplaag zorgt voor een mooie glans en prachtige uitstraling.

Bestel zwart schuifdeurbeslag snel en eenvoudig voor de laagste prijs bij Wovar. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel met een zakelijk account zoals kortingen.

Naast beslag voor schuifdeuren levert Wovar ook hengen en duimen voor tuindeuren.