Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:

Wovar Terrasvijzen

U zoekt sterke terrasschroeven voor hardhout terrasplanken? Deze Wovar terrasvijzen zorgen voor een stevige montage van uw terras planken. De Inox terras vijzen zijn geschikt voor alle soorten terrasplanken. De vijzen zijn gemaakt van Inox 410 kwaliteit. Dit is de hoogwaardigste kwaliet Inox staal voor terrasvijzen. Door het inox A4 staal vangen de torx vijzen de werking van de terrasplanken zonder moeite op.

Inox terras vijzen van Wovar hebben een vlijmscherpe snijpunt. Deze snijpunt maakt zorgt ervoor dat de vijzen voor terrasplanken moeiteloos door iedere houtsoort snijden. Door de scherpe punt splijt het dunste plaatmateriaal niet. Bij terras planken van zachthout is het niet nodig om voor te boren. Bij terrasplanken van hardhout wordt dit wel aangeraden. Gebruik hiervoor onze hardhoutboor 3.5 mm dik.

Deze RVS 410 terrasschroeven geschikt voor Ipé, Padouk, Massaranduba en Bankirai hardhout worden aangedreven met een torx 25 kop. De extra diepe torx indruk hebben een perfecte passing op Wovar 25 bits. U krijgt bij Wovar een gratis torx 25 bit bij iedere doos terras vijzen.

De kop van Wovar terras vijzen

Onder de kop van de terras schroeven zitten freesribben gevestigd. Deze zorgen er voor dat de kop strak in het hout wordt getrokken. Hierdoor krijgt u een prachtige verzinking in het hout. Om de kop helemaal weg te laten vallen worden wordt aangeraden gebruik te maken van onze 4mm verzinkboor. Deze laat de kop nog beter verzinken en dat leidt tot een prachtige afwerking.

De schachtribben maken ruimte voor het schroefdraadloze gedeelte van de terrasvijzen. Dit neemt de spanning weg en zorgt dat maximale kracht behouden blijft. Ook zorgt het voor minder inschroefweerstand zodat uw machine meer schroeven kan monteren per acculading.

Bestellen terrasschroeven inox online

U gaat met hardhout planken werken in de tuin? Bestel de inox terrasvijzen voor terras planken van Wovar voor de laagste prijs! Wij bezorgen binnen 48 uur in heel Belgie. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.