CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8671 reviews
 • 100 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 99 euro

Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Grenen (Embadecor) 2,5 liter

transparante_blokhut_beits_grenen_embadecor
transparante_tuinhuis_beits_grenen
transparante_beits_grenen_embadecor
transparante_blokhut_beits_grenen_embadecor
transparante_tuinhuis_beits_grenen
transparante_beits_grenen_embadecor
€ 69,99
€ 57,84 excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!

Waarom kiezen voor Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Grenen (Embadecor) 2,5 liter?

 • Bescherming tegen alle weersomstandigheden
 • Zorgt dat het hout zijn kleur behoudt
 • Gschikt voor alle houtsoorten

  Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Grenen (Embadecor) 2,5 liter

  Met deze transparante beits kunt u uw hout beschermen tegen vocht, zonlicht, schimmel en nog veel meer gevaren die op de loer liggen voor uw hout. Uw tuinhuis of blokhut gaat langer mee als deze bewerkt is met tuinhuis beits. Behalve bescherming, biedt deze beits ook nog een mooie kleur. De grenen kleur van deze transparante beits zorgt voor een unieke uitstraling. De beits wordt geleverd in blikken van 2,5 liter. Dit is genoeg voor ongeveer 15 vierkante meter. 

  Transparante beits als onderlaag bij dekkende beits

  Wanneer u uw blokhut of tuinhuis maximaal wilt beschermen tegen wind, regen, zon, schimmel en andere gevaren, gebruikt u deze beits in combinatie met een dekkende beits. Bij Wovar vindt u namelijk ook dekkende beitsen voor tuinhuizen en blokhutten. Deze beitsen noemen wij toplagen. De dekkende beitsen hebben echter een onderlaag, lees grondverflaag, nodig. Deze transparante beits is een perfecte onderlaag voor de dekkende beitsen. Wanneer u er voor kiest om een dekkende beits over deze transparante beits te gebruiken, realiseert u de maximale bescherming voor uw buitenverblijf. Tegelijkertijd kunt u uw tuinhuis of blokhut voorzien van een prachtige kleur! 

  Gebruik van Blokhutbeits

  Voor het aanbrengen van basislagen, deze beits valt daar onder, is het belangrijk dat u uw hout voorbereid. Dit kan door deze schoon te maken, te drogen en eventueel te schuren. Vervolgens roert u de beits goed door, doe dit minstens een minuut om alle pigmenten goed te mengen. Vervolgens gebruikt u een kwast, blokkwast of vachtroller om de beits aan te brengen. Waar mogelijk, kunt u dit het beste doen nog voor dat u het hout gaat monteren. Zo kunt u het hout op alle plekken goed bestrijken met beits. Doet u dit niet, blijven er plekken over waar vocht toch het hout kan bereiken. Gaat u inderdaad het hout beitsen nog voor montage, houdt er dan rekening mee dat u de beits niet onnodig dik aanbrengt. Dit kan problemen veroorzaken bij de aansluiting van het hout. Bij onbewerkt hout bij voorkeur twee maal beitsen. Breng de beits in dunne laagjes aan voor een mooie egale uitstraling. Gebruik deze beits ook als ondergrond voor onze dekkende beitsen. In dit geval hoeft u niet 2x deze beits aan te brengen. eenmalig is dan voldoende om vervolgens de dekkende beits voor tuinhuis en blokhut aan te brengen. 

  Grenen Tuinhuis beits kopen

  Bescherm uw hout met beits van Wovar! Hovenier, klusbedrijf of schildersbedrijf? Maak dan een Wovar zakelijk account aan voor hoge kortingen en aanbiedingen. 

  Liever mahonie, dennengroen of teak? Bekijk dan al onze transparante tuinhuisbeits, liever een dekkende beits? Bekijk het complete aanbod van Wovar hier.

  € 69,99
  € 57,84 excl. BTW
  Niet bestelbaar
  Betaal veilig en vertrouwd
  Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!
  A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
  GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
  GRATIS BEZORGING VANAF 99 EURO