CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8321 reviews
 • 100 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 99 euro

Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Mahonie (Embadecor) 2,5 Liter

transparante_blokhut_en_tuinhuis_beits_mahonie_embadecor_25_liter
€ 69,99
€ 57,84 excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!

Waarom kiezen voor Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Mahonie (Embadecor) 2,5 Liter?

 • Bescherming tegen alle weersomstandigheden
 • Zorgt dat het hout zijn kleur behoudt
 • Gschikt voor alle houtsoorten

  Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Mahonie (Embadecor) 2,5 Liter

  Wilt natuurlijk uw tuinhuis of blokhut beschermen tegen gevaren als rot, schimmel, verkleuring en algen. Dat kan gemakkelijk met deze beits. Tegelijkertijd brengt deze beits ook nog een extra mooie kleur aan voor uw tuinverblijf, namelijk mahonie. Een pot van 2,5 liter is genoeg om 15 vierkante meter aan hout te bestrijken. Deze beits is overigens ook zeer goed te gebruiken als basislaag wanneer u gaat beitsen met dekkende blokhut of tuinhuis beits van Wovar. Deze beits is vochtregulerend en bevat pigmenten ter bescherming tegen de zon.

  Transparante beits als onderlaag bij dekkende beits

  Wanneer u uw blokhut of tuinhuis maximaal wilt beschermen tegen wind, regen, zon, schimmel en andere gevaren, gebruikt u deze beits in combinatie met een dekkende beits. Bij Wovar vindt u namelijk ook dekkende beitsen voor tuinhuizen en blokhutten. Deze dekkende beitsen hebben echter een onderlaag, lees grondverflaag, nodig. Deze transparante beits is een perfecte onderlaag voor de dekkende beitsen. Wanneer u er voor kiest om een dekkende beits over deze transparante beits te gebruiken, realiseert u de maximale bescherming voor uw buitenverblijf. Tegelijkertijd kunt u uw tuinhuis of blokhut voorzien van een prachtige kleur! Vindt alle opties onder aan deze pagina bij gerelateerde producten.

  Gebruiken van een onderlaag beits

  Voor het gebruiken van deze beits dient u het hout goed droog en schoon te maken. Vervolgens opent u de pot met tuinhuis beits en roert u minsten een minuut goed door zodat alle pigmenten van de bodem komen. Vervolgens kunt u met een kwast, blokkwast of vachtroller het hout bestrijken met de beits. Doe dit bij voorbaat nog voor u het hout gaat monteren. Zo kunt u nog bij de veer en groef komen. Wanneer u deze namelijk niet mee neemt, kan er alsnog water in het hout dringen en dit kan zorgen voor schade. Smeer de beits niet onnodig dik. Dit kan er voor zorgen dat bij montage, het hout niet meer goed op elkaar aansluit. Wij adviseren om twee dunne laagjes aan te brengen voor een mooi en egaal resultaat. Laat vervolgens het hout drogen, dit kan het beste liggend, met een aantal latjes er tussen. Wij adviseren om uw tuinhuis of blokhut altijd af te werken met een dekkende toplaag over deze basislaag heen. Onder aan deze pagina's vindt u de verschillende kleuren. Met een dekkende toplaag is uw hout maximaal beschermd!

  Transparante Mahonie beits kopen

  Bent u opzoek naar de totaalleverancier voor houtolie en beits? Bij Wovar hebben we vele varianten en toepassing voor uw klus, bekijk dan het gehele aanbod verf en beits. Maak voor een extra voordeel als hovenier, klusbedrijf of bouwbedrijf een aan zakelijk account bij Wovar.

  Liever een andere kleur transparante blokhut beits? Wovar heeft vele varianten transparante tuinhuisbeits, liever een dekkende beits? Bekijk het complete aanbod van Wovar hier.

  € 69,99
  € 57,84 excl. BTW
  Niet bestelbaar
  Betaal veilig en vertrouwd
  Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!
  A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
  GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
  GRATIS BEZORGING VANAF 99 EURO