CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8321 reviews
 • 100 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 99 euro

Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Noten (Embadecor) 2,5 Liter

transparante_blokhut_en_tuinhuis_beits_noten_embadecor
transparante_blokhut_beits_noten_25_liter
transparante_blokhut_en_tuinhuis_beits_noten_embadecor
transparante_blokhut_beits_noten_25_liter
€ 69,99
€ 57,84 excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!

Waarom kiezen voor Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Noten (Embadecor) 2,5 Liter?

 • Bescherming tegen alle weersomstandigheden
 • Zorgt dat het hout zijn kleur behoudt
 • Gschikt voor alle houtsoorten

  Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Noten (Embadecor) 2,5 Liter

  Bescherm uw tuinhuis of blokhut optimaal tegen zon, wind, regen en andere risico's met deze transparante tuinhuis beits. De beits heeft een noten kleur en zorgt daarmee voor een unieke en mooie uitstraling. Deze beits bevat speciale stoffen die de kleur van uw hout bewaren en schimmels weren. Deze beits is ook te gebruiken als een ondergrond voor dekkende beitsen van Wovar die speciaal gemaakt zijn voor blokhutten en tuinhuizen. 

  Transparante beits als onderlaag bij dekkende beits

  Wanneer u uw blokhut of tuinhuis maximaal wilt beschermen tegen wind, regen, zon, schimmel en andere gevaren, gebruikt u deze beits in combinatie met een dekkende beits, hiervoor kiest u één van onze toplagen. Bij Wovar vindt u namelijk ook dekkende beitsen voor tuinhuizen en blokhutten. Deze dekkende beitsen hebben echter een onderlaag, lees grondverflaag, nodig. Deze transparante beits is een perfecte onderlaag voor de dekkende beitsen. Wanneer u er voor kiest om een dekkende beits over deze transparante beits te gebruiken, realiseert u de maximale bescherming voor uw buitenverblijf. Tegelijkertijd kunt u uw tuinhuis of blokhut voorzien van een prachtige kleur! Kies dan wel voor een transparante laag en een dekkende laag die qua kleur bij elkaar in de buurt liggen. 

  Hoe beits aanbrengen?

  Voordat u deze beits gebruikt, dient het hout goed schoon en droog te zijn. Als dit het geval is, roert u de beits flink door. Daarna kunt u met een kwast, blokkwast of vachtroller de beits aanbrengen op het hout. Probeer hierbij de veer en groef ook mee te nemen voor een maximale bescherming. Dit kan het beste wanneer het hout nog niet is bevestigd of gemonteerd. Wij adviseren dan ook altijd om te beitsen nog voor bevestiging en montage. U voorkomt dan namelijk dat er via de groef en veer toch nog vocht in het hout trekt dat voor problemen kan zorgen. Mocht u er voor kiezen om inderdaad te gaan beitsen nog voor montage, breng de beits dan niet onnodig dik aan. 

  Verder is het verstandig om 2 dunne laagjes aan te brengen in plaats van 1 dikke laag. Zo wordt de beits mooi egaal verspreidt. Na het beitsen laat u het hout het beste liggend drogen met enkele latjes er tussen. Na het drogen kunt u er voor kiezen om een dekkende laag beits aan te brengen. Dit kan met de (gekleurde) dekkende blokhut en tuinhuis beitsen van Wovar. 

  Transparante Noten beits kopen

  Wovar verkoopt vele varianten verf en beits, voor elke houtsoort. Hoveniers, Bouw- en klusbedrijven krijgen extra voordeel met een zakelijk account bij Wovar.

  Is deze transparante beits in noten kleur niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan alle varianten transparante tuinhuisbeits, liever een dekkende beits? Bekijk het complete aanbod van Wovar hier.

  € 69,99
  € 57,84 excl. BTW
  Niet bestelbaar
  Betaal veilig en vertrouwd
  Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!
  A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
  GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
  GRATIS BEZORGING VANAF 99 EURO