CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8321 reviews
 • 100 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 99 euro

Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Pine Grenen (Embadecor) 2,5 liter

transparante_blokhut_en_tuinhuis_beits_pine_grenen_embadecor
€ 69,99
€ 57,84 excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!

Waarom kiezen voor Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Pine Grenen (Embadecor) 2,5 liter?

 • Bescherming tegen alle weersomstandigheden
 • Zorgt dat het hout zijn kleur behoudt
 • Gschikt voor alle houtsoorten

  Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Pine Grenen (Embadecor) 2,5 liter

  Deze beits in een pine grenen kleur is perfect voor uw tuinhuis of blokhut! U kunt een langere levensduur en lagere onderhoudskosten realiseren door uw tuinhuis en blokhut te bewerken met deze tuinhuis beits. Ondertussen voorziet u uw tuinverblijf ook nog eens van een mooie kleur. In deze pot van 2,5 liter zit genoeg beits voor ongeveer 15 vierkante meter. Houdt er rekening mee dat u het beste de volledige planken kunt bestrijken en deze vierkante meter geldt als pure oppervlakte. 

  Transparante beits als onderlaag bij dekkende beits

  Wanneer u uw blokhut of tuinhuis maximaal wilt beschermen tegen wind, regen, zon, schimmel en andere gevaren, gebruikt u deze beits in combinatie met een dekkende beits. Bij Wovar vindt u namelijk ook dekkende beitsen voor tuinhuizen en blokhutten, op de website noemen wij dit toplagen. Deze dekkende beitsen hebben echter een onderlaag, lees grondverflaag, nodig. Deze transparante beits is een perfecte onderlaag voor de dekkende beitsen. Deze onderlagen noemen wij vaak basislagen. Wanneer u er voor kiest om een dekkende beits over deze transparante beits te gebruiken, realiseert u de maximale bescherming voor uw buitenverblijf. Tegelijkertijd kunt u uw tuinhuis of blokhut voorzien van een prachtige kleur! 

  Pine Grenen transparante beits

  Bereidt u altijd goed voor. Maak het hout eerst schoon en droog. Vergeet ook niet om goed te roeren voordat u de beits gebruikt. De pigmenten zitten namelijk vaak onderin het blik en moeten goed gemengd worden voor gebruik. Vervolgens kunt u beginnen met beitsen. Doe dit bij voorkeur met een kwast, blokkwast of vachtroller. U kunt het beste het hout bewerken alvorens u gaat monteren. Na montage zijn namelijk niet alle plekken van het hout nog bereikbaar voor uw kwast of roller. Hierdoor is het hout niet volledig beschermd maar slechts gedeeltelijk. Water kan dan nog steeds voor problemen zorgen op lange termijn. Let er wel op dat u niet te veel beits op één plek smeert. Dit kan er voor zorgen dat er een te dikke laag op uw hout ontstaat die u belemmert tijdens de montage. Laat na het beitsen het hout goed drogen. Wanneer de beits droog is, kunt u er voor kiezen om een extra laag dekkende beits aan te brengen voor maximale bescherming en een mooie kleur. 

  Transparante Blokhut beits kopen

  Welke houtsoort u ook heeft, Wovar heeft er een geschikte verf of beits voor. Met een zakelijk account krijgt u als hovenier of klusbedrijf veel voordelen zoals kortingen.

  Op zoek naar een andere kleur dan Pine Grenen? Wovar verkoopt vele varianten transparante tuinhuisbeits, liever een dekkende beits? Bekijk het complete aanbod dan hier.

  € 69,99
  € 57,84 excl. BTW
  Niet bestelbaar
  Betaal veilig en vertrouwd
  Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!
  A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
  GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
  GRATIS BEZORGING VANAF 99 EURO