CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8321 reviews
 • 100 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 99 euro

Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Rustiek Eiken (Embadecor) 2,5 Liter

transparante_blokhut_en_tuinhuis_beits_rustiek_eiken_embadecor
transparante_tuinhuis_beits_rustiek_eiken
transparante_blokhut_en_tuinhuis_beits_rustiek_eiken_embadecor_25_liter
transparante_blokhut_en_tuinhuis_beits_rustiek_eiken_embadecor
transparante_tuinhuis_beits_rustiek_eiken
transparante_blokhut_en_tuinhuis_beits_rustiek_eiken_embadecor_25_liter
€ 69,99
€ 57,84 excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!

Waarom kiezen voor Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Rustiek Eiken (Embadecor) 2,5 Liter?

 • Bescherming tegen alle weersomstandigheden
 • Zorgt dat het hout zijn kleur behoudt
 • Gschikt voor alle houtsoorten

  Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Rustiek Eiken (Embadecor) 2,5 Liter

  Dit product is perfect voor mensen die opzoek zijn naar een beits die mooi is en tegelijk de maximale bescherming biedt voor hun hout. Wilt u uw tuinhuis, blokhut of andere constructie beschermen tegen regen, zon, wind, schimmel, algen en andere vijanden? Dat kan met deze prachtige tuinhuis beits in rustiek eiken kleur. Dit blik bevat 2,5 liter. Dit is genoeg om ongeveer 15 vierkante meter aan hout te bewerken. Na bewerking is de levensduur van uw hout aanzienlijk verlengt. Ook verlaagt u uw onderhoudskosten aanzienlijk.

  Transparante beits als onderlaag bij dekkende beits

  Wanneer u uw blokhut of tuinhuis maximaal wilt beschermen tegen wind, regen, zon, schimmel en andere gevaren, gebruikt u deze beits of één van onze andere basislagen in combinatie met een dekkende beits. Bij Wovar vindt u namelijk ook dekkende beitsen voor tuinhuizen en blokhutten. Deze dekkende beitsen hebben echter een onderlaag, lees grondverflaag, nodig. Deze transparante beits is een perfecte onderlaag voor de dekkende beitsen. Wanneer u er voor kiest om een dekkende beits over deze transparante beits te gebruiken, realiseert u de maximale bescherming voor uw buitenverblijf. Tegelijkertijd kunt u uw tuinhuis of blokhut voorzien van een prachtige kleur!

  Levensduur van uw blokhut verlengen met Bbeits

  Bij het gebruiken van deze beits zijn er een aantal dingen waar u op dient te letten. Ten eerste dient het hout droog en schoon te zijn. Vervolgens is het belangrijk dat u de beits goed roert. Pigmenten bevinden zich namelijk vaak onderin het blik omdat deze lang rechtop heeft gestaan. Roer dus minstens een minuut goed door. Vervolgens kunt u beginnen met beitsen. Doe dit het liefste met een kwast, blokkwast of vachtroller. Ons advies is altijd om uw hout te bewerken voor dat u over gaat op monteren. Dit voorkomt namelijk dat u de groef en veer mist tijdens het bewerken. Wanneer u de groef en veer niet mee neemt in dit proces, ontstaan hier zwakke plekken voor uw hout. Mocht u pas na montage gaan beitsen, probeer dan zo goed mogelijk toch bij de groef en veer te komen. Wanneer u gaat beitsen nog voor montage, is het risico dat u te dik beitst. Beits altijd in twee dunne laagjes in plaats van één dikke laag. Zo voorkomt u problemen tijdens het monteren. Zoals gezegd adviseren wij altijd om uw tuinhuis of blokhut af te werken met één van onze toplagen.

  Transparante Blokhut beits kopen

  Wovar heeft een groot aanbod in verf en beits, altijd de juiste variant voor uw klus. Als hovenier, klus- of bouwbedrijf krijgt u vele voordelen met een zakelijk account, profiteer bijvoorbeeld van hoge kortingen.

  Levensduur van uw blokhut verlengen, maar liever een andere kleur dan rustiek eiken? Bekijk alle varianten transparante tuinhuisbeits van Wovar, liever een dekkende beits? Bekijk het complete aanbod dan hier.

  € 69,99
  € 57,84 excl. BTW
  Niet bestelbaar
  Betaal veilig en vertrouwd
  Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!
  A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
  GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
  GRATIS BEZORGING VANAF 99 EURO