CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8321 reviews
 • 100 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 99 euro

Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Zweeds Rood (Embadecor) 2,5 Liter

transparante_blokhut_en_tuinhuis_beits_zweeds_rood_embadecor_25_liter
€ 69,99
€ 57,84 excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!

Waarom kiezen voor Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Zweeds Rood (Embadecor) 2,5 Liter?

 • Bescherming tegen alle weersomstandigheden
 • Zorgt dat het hout zijn kleur behoudt
 • Gschikt voor alle houtsoorten

  Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Zweeds Rood (Embadecor) 2,5 Liter

  U wilt natuurlijk een tuinhuis of blokhut die zo mooi mogelijk is en zo lang mogelijk mee gaat. Wat u waarschijnlijk ook belangrijk vindt, zijn lage onderhoudskosten. Dan is deze tuinhuis beits de oplossing voor u! Deze beits is namelijk transparant met een Zweeds rode kleur. De bekende rode kleur is vooral te zien bij schuren in Scandinavische landen. Deze beits is overigens ook een perfecte grondverflaag voor dekkende rode beits voor blokhutten en tuinhuizen van Wovar. Met dit blik van 2,5 liter kunt u ongeveer 15 vierkante meter aan houtoppervlakte bewerken. De beits beschermt uw hout tegen vocht, wind, zon, schimmel en andere gevaren. Zo geniet u maximaal van uw houten constructie!

  Transparante beits als onderlaag bij dekkende beits

  Wanneer u uw blokhut of tuinhuis maximaal wilt beschermen tegen wind, regen, zon, schimmel en andere gevaren, gebruikt u deze beits in combinatie met een dekkende beits. Bij Wovar vindt u namelijk niet alleen basislagen maar ook dekkende toplagen. Deze dekkende beitsen hebben echter een onderlaag, lees grondverflaag, nodig. Deze transparante beits is een perfecte onderlaag voor de dekkende beitsen. Wanneer u er voor kiest om een dekkende beits over deze transparante beits te gebruiken, realiseert u de maximale bescherming voor uw buitenverblijf. Tegelijkertijd kunt u uw tuinhuis of blokhut voorzien van een prachtige kleur! Specifiek deze beits is goed als grondverf voor de rode dekkende blokhut en tuinhuis beits van het merk Wovar. 

  Makkelijk aan te brengen beits gebruiken

  U gebruikt deze beits relatief gemakkelijk. Zorg wel dat het hout dat u gaat bewerken goed droog en het liefste ook goed schoon is. Roer de beits goed voor gebruik. Smeer de beits vervolgens met een kwast, blokkwast of kleine vachtroller over het hout. Dit kunt u het beste doen nog voor u gaat beginnen met het monteren van het hout. Zo mist u namelijk geen hoekjes en nerven. Wanneer u dit niet doet, heeft water toch nog een kleine kans om in het hout te dringen op bepaalde plekken en dit wilt u natuurlijk voorkomen. Smeer de beits niet onnodig dik en smeer bij voorkeur in twee dunne laagjes in plaats van een enkele dikke laag. Dit zorgt voor een betere bescherming en een egaler resultaat. Laat de beits drogen voor u het hout gaat gebruiken. Wij adviseren altijd om uw tuinhuis of blokhut af te werken met een dekkende beits voor tuinhuis of blokhut van Wovar. 

  Zweeds rode blokhut beits kopen

  Met deze zweeds rode transparante beits verzekerd u zichzelf van bescherming tegen alle weersomstandigheden, een waterafstotende beits en een langere levensduur van uw hout. Klusbedrijf, hovenier of schildersbedrijf? Maak een zakelijk account aan en profiteer van vele voordelen. 

  Bekijk alle varianten transparante tuinhuisbeits, voor een andere kleur dan zweeds rood. Liever een dekkende blokhut en tuinhuis beits? Bekijk het complete aanbod dan hier.

  € 69,99
  € 57,84 excl. BTW
  Niet bestelbaar
  Betaal veilig en vertrouwd
  Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!
  A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
  GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
  GRATIS BEZORGING VANAF 99 EURO