CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8671 reviews
 • 100 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 99 euro
Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Kleurloos (Embadecor) 2,5 literTransparante tuinhuis beitsTuinhuis beitsBuitenbeitsGa terug naar home

Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Kleurloos (Embadecor) 2,5 liter

transparante_blokhut_en_tuinhuis_beits_kleurloos_embadecor_25liter
€ 69,99
€ 57,84 excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!

Waarom kiezen voor Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Kleurloos (Embadecor) 2,5 liter?

 • Bescherming tegen alle weersomstandigheden
 • Zorgt dat het hout zijn kleur behoudt
 • Gschikt voor alle houtsoorten

  Transparante Blokhut & Tuinhuis Beits Kleurloos (Embadecor) 2,5 liter

  Met deze kleurloze tuinhuis beits beschermt u uw hout en verlengt u gemakkelijk de levensduur van uw blokhut of tuinhuis. Deze transparante beits wordt geleverd in een pot van 2,5 liter. Dit is genoeg voor ongeveer 15 m². Deze oppervlakte telt wanneer u het hout enkelzijdig bewerkt met deze beits. Deze beits bevat stoffen die uw hout beschermen tegen verkleuring en aantasting. Schimmel, rot, scheuren en algen hebben hierdoor geen kans meer uw hout kapot te maken. 

  Is uw tuinhuis of blokhut geïmpregneerd? Dan is het van belang om eerst 6 tot 12 maanden te wachten met beitsen! De beits kan anders niet hechten aan het hout. Op een niet behandelde blokhut is deze beits meteen aan te brengen. Wij adviseren om bij een onbewerkte blokhut of tuinhuis altijd de eerste keer twee maal te beitsen. Zo kunt u de maximale bescherming bewerkstelligen. 

  Transparante beits als onderlaag bij dekkende beits

  Wanneer u uw blokhut of tuinhuis maximaal wilt beschermen tegen wind, regen, zon, schimmel en andere gevaren, gebruikt u deze beits in combinatie met een dekkende beits. Op Wovar vindt u namelijk ook dekkende beitsen voor tuinhuizen en blokhutten. Deze dekkende beitsen hebben echter een onderlaag, lees grondverflaag, nodig. Bij Wovar noemen wij dit basislagen. Deze transparante beits is een perfecte onderlaag voor de dekkende beitsen. Wanneer u er voor kiest om een dekkende beits over deze transparante beits te gebruiken, realiseert u de maximale bescherming voor uw buitenverblijf. Tegelijkertijd kunt u uw tuinhuis of blokhut voorzien van een prachtige kleur! 

  Transparante beits kleurloos

  Wanneer u deze beits aanbrengt, kunt u het beste gebruik maken van een kwast, blokkwast of kleine vachtroller. Open de pot met beits en roer deze ongeveer een minuut goed door. Voor een maximaal resultaat beitst u ook de veer en groef. Dit gaat alleen als u het hout behandeld, nog voor u deze gaat monteren. Wij adviseren om dit altijd te doen, zo krijgt water geen kans om in het hout te trekken. Het is verstandig om in een droge ruimte het hout te beitsen. Zorg er voor dat het hout goed droog en schoon is voor u begint. Smeer de beits niet in een onnodig dikke laag op het hout, dit kan het montageproces belemmeren. Het mooiste resultaat wordt bereikt door twee dunne laagjes aan te brengen. Laat voor montage het hout drogen, dit kan het beste door te stapelen met dunne latjes tussen de profielen. Voor maximale bescherming voert u dit gehele proces twee keer uit of af lakt u af met één van onze gekleurde toplagen. 

  Transparante Tuinhuis beits kopen

  Beits of houtolie nodig? Wovar verkoopt enkel A-kwaliteit voor de beste prijs. Hoveniers of klusbedrijf? Maak dan een zakelijk account bij Wovar voor extra voordelen zoals kortingen.

  Op zoek naar een transparante beits met een kleur? Bekijk alle transparante tuinhuisbeits van Wovar, liever een dekkende beits? Bekijk het complete aanbod van Wovar hier.

  € 69,99
  € 57,84 excl. BTW
  Niet bestelbaar
  Betaal veilig en vertrouwd
  Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!
  A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
  GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
  GRATIS BEZORGING VANAF 99 EURO