• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Voorraad
Prijs
tot

Tuinhoutschroeven

Wilt u gaan bouwen met tuinhout? Gebruik dan onze tuinhoutschroeven rvs 410 voor het monteren van vlonders, schuttingen, potdekselplanken en meer tuinklussen. De Wovar tuinhoutschroeven zijn gemaakt van rvs 410 staal. Door deze staalsoort is de kans op roestvorming minimaal en maakt u wel gebruik van extreem sterke schroeven. De populairste tuinhoutschroeven zijn al jaren onze vlonderschroeven rvs. Echter worden deze op de hielen gezeten door onze potdekselschroeven en tuinschroeven zwart

Tuinhoutschroeven binnen 24 uur in huis!

Kortom, heeft u een klus in uw tuin en wilt u gaan bouwen met hout? Met de tuinhoutschroeven van Wovar klaart u de klus! In de meeste gevallen geldt; nu besteld, binnen 24 uur in huis! Ook levering op maandag en zaterdag. Bouwbedrijven, klusbedrijven, hoveniers en meubelmakers krijgen extra voordeel zoals korting met een zakelijk account.

0 producten
Sorteren op voorraad
1-0 van de 0 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Dankzij rvs 410 zijn tuinhout schroeven van Wovar extreem sterk en beschermd tegen oxidatie. Dit komt door de opbouw van verschillende grondstoffen. Doordat er verschillende metalen aan de tuinhoutschroef zijn toevoegd om deze hardbaar te maken zijn rvs 410 tuinhoutschroeven licht magnetisch.

Tuinhoutschroeven van Wovar

U kunt wel stellen dat de tuinschroeven van Wovar multifunctioneel inzetbaar zijn. Dit heeft alles te maken met de combinatie van kenmerken waarover deze schroef beschikt. De tuinhoutschroef is namelijk voorzien van een handige boorpunt. Hierdoor is voorboren in zacht- en naaldhout overbodig.

Tuinhoutschroeven met zwarte kop

Daarnaast is beschikt de schroef over een kleine kop. Hierdoor verzinkt de tuinhoutschroef mooi in het hout en valt deze bijna niet op. We zien bijvoorbeeld met onze tuinhoutschroeven voor potdekselplanken de prachtigste restultaten. Deze schroeven zijn namelijk voorzien van een zwarte kop, door deze mooie slijtvaste coating valt de kop niet op bij zwarte potdekselplanken.

Tuinhout schroeven voor de schutting

Ook voor het monteren van schuttingplanken worden massaal Wovar tuinhoutschroeven gebruikt. In de video hieronder laat jesse zien hoe je eenvoudig schuttingplanken monteert met behulp van de tuinhoutschroeven voor het gemak worden deze ook wel schuttingschroeven genoemd.