• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
Tijdelijke actie: gratis verzending vanaf €59,- in plaats van €79,-

Verfwinkel in Groningen - Voor tuinbeits, olie, verf en meer!

Wovar is dé verfwinkel van Groningen in het geval u op zoek bent naar tuinverf en andere producten. Door onze ervaring in de houthandel hebben wij veel kennis verkregen over het onderhoud van hout. Mede hierdoor hebben wij ook veel kennis opgebouwd van verf, beits en olie. 

Het grootste deel van onze verkopen vindt online plaats maar daarnaast hebben wij ook een mooie showroom die te vinden is aan de Emdenweg in Groningen. Kijk gerust rond op onze website. Wij bieden veel informatie en helpen u graag bij het vinden van het juiste product. 

Wij verkopen onder andere tuinhuis beits, metaalverf, buitenbeits, houtolie, onderhoudsproducten, gevelverf, binnenverf en nog veel meer! Bestel vandaag nog uw producten via onze webshop; gemakkelijk, snel en goedkoop!

Grootgebruikers krijgen bij aankoop van meerdere producten een extra aantrekkelijke prijs met onze staffelkortingen. Bedrijven met een zakelijk account krijgen daarnaast nóg meer voordelen zoals een vaste korting op iedere bestelling, de mogelijkheid tot spoedleveringen en een vast contactpersoon. Bent u ondernemer en ziet u deze mooie voordelen ook wel zitten? Maak dan vandaag nog gratis een account aan!

 

Verfwinkel in Groningen - Voor tuinbeits, olie, verf en meer!