• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Wat is een vlonderschroef? Alles over vlonderschroeven - Wovar

De naam zegt het al, dit is een schroef speciaal ontwikkeld voor het bevestigen van vlonderplanken. Onze vlonderschroeven RVS 410 zijn speciaal gehard en oxideren niet. Normale RVS A2 schroeven zijn minder sterk en kunnen de werking van vlonderplanken niet aan. Bij de rvs410 vlonderschroeven is dit geen probleem.

Naast de staalsterkte hebben vlonderschroeven ook een mooie verzonken kop met daaronder freesribben. Deze valt helemaal weg in uw vlonderplanken wat zorgt voor een prachtige afwerking. De extra diepe torx 25 indruk zorgt ervoor dat de schroeven niet beschadigen tijdens het indraaien. Door de handige snijpunt/ boorpunt is voorboren niet altijd noodzakelijk en splijt het hout niet. De schach tribben boven het schroefdraad zorgen voor minder inschroef weerstand. Hierdoor schroeft u meer vlonderschroeven per acculading.

Extra voordelen bij Wovar vlonderschroeven!

Bij Wovar krijgt u bij iedere doos vlonderschroeven een gratis perfect passende torx bit. Daarnaast krijgt u bij iedere bestelling van vlonderschroeven gratis afstandhouders. Deze helpen u de juiste ruimtes tussen de vlonderplanken aan te houden. U krijgt 2 gele en 1 rode afstandhouder. Als u hardhouten vlonderplanken monteert kiest u voor 1 gele en 1 rode afstandhouder. Bij vlonderplanken van zachthout gebruikt u de 2 gele afstandhouders.

Bekijk ook onze handige video over onze RVS vlonderschroef Torx