• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

WD-40 Kruipolie 330 ml - Per Stuk

Waarom kiezen voor WD-40 Kruipolie 330 ml - Per Stuk?

  • Spuitkop met meerdere standen
  • A-merk kwaliteitsspray

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
8720365549137
Barcode
8720365549137
Kenmerk
330 ml
Prijseenheid
Bus 330 ml
Lengte
20 cm
Voordeel 1
Spuitkop met meerdere standen
Voordeel 2
A-merk kwaliteitsspray
Aandrijving kop
Variabele spuitkop

WD-40 Kruipolie 330 ml - Per Stuk

Nu ook te verkrijgen bij Wovar, de welbekende multispray WD-40! Deze universele sprak stopt piepen, kraken. Ook werkt deze spray vocht verdrijvend, maakt ijzerwaren los die vast ztten en maakt stroeflopende delen weer soepel. De vernieuwde flacon heeft 30 milliliter extra van deze super handige spray. Verder is de flacon met kruipolie nu ook voorzien van een variabele spuitkop. De basis stand geeft een extra wijde straal, handig voor de grotere oppervlakten. Ook zit er een slangetje aan de zijkant, welke gebruikt kan worden voor de extra fijne oppervlakten. Ook in hoekjes en kleine gaten kunt u met dit slangetje gemakkelijk smeren. 

Super Kruipolie 

WD-40 sprak kan bij nagenoeg elke klus van pas komen. Het is een extreem universele spray met veel verschillende werkingen. Gebruik de spray om meten objecten zoals scharnieren te smeren. Smeren is mogelijk omdat de ingrediënten in de bus zich breed verspreiden en stevig kunnen hechten aan bewegende onderdelen. Doordat de spray zo goed kan hechten, is het in staat een laagje te vormen met corrosiebestendige elementen. Dit zorgt voor een goede bescherming tegen bijvoorbeeld roestvorming. Ook reinigen is geen enkel probleem voor de WD-40 spray. De spray is in staat om onder roet, olie, vet en vuil te kruipen. In aanvulling hierop is de spray in staat lijm(resten) op te lossen, waardoor deze ook nog eens geschikt is om labels, stickers en tape te verwijderen. 

Bestel WD-40 online

WD-40 multispray is een must have in ieders gereedschapsrek. Bestel een spuitbus WD-40 online bij Wovar, zodat u profiteert van aantrekkelijke prijzen en een snelle levering. Voor de grootverbruiker biedt Wovar aantrekkelijke staffelkortingen, voor nóg meer voordeel. Zakelijke klanten kunnen met een zakelijk account aanspraak maken op bijvoorbeeld extra kortingen. 

Product reviews

* Verplicht

Nog geen beoordelingen voor dit product.

Veelgestelde vragen

Stel hier uw vraag over dit product

Stel hier uw vraag over dit product

A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren