• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Winkeldisplays en schappenplan

Heeft u een bouwshop, ijzerwarenhandel, tuincentrum, houthandel of andere doe-het-zelfwinkel? Wovar heeft speciale winkeldisplays en schappenplannen om de verkoop in uw winkel te stimuleren! Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het dropshippen van uw producten!

Winkeldisplay laten maken

Bent u van plan om een nieuwe winkel in te richten of een bestaande winkel te herinrichten? Het organiseren van een showroom draait niet alleen om het uiterlijk, maar ook om efficiëntie. Van houthandels tot ijzerwaren, elke branche heeft zo haar eigen kenmerken en behoeftes als het gaat om de inrichting van uw winkel. Wovar kan u daarbij helpen! Wij leveren winkeldisplays op maat en adviseren u graag als het gaat om soorten, maten en efficiëntie. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

Schappenplan maken

Om het optimale uit een winkel te halen is een schappenplan geen overbodige luxe. De indeling van de schappen moet natuurlijk zo efficiënt en aantrekkelijk mogelijk zijn om klanten zo eenvoudig mogelijk te bewegen tot aankoop van een product. Een schappenplan is afhankelijk van de ruimte en de indeling van uw winkel. Zo kan er precies bepaald worden waar, hoe hoog en hoeveel producten er kunnen worden geplaatst. Wilt u deskundig advies en hulp bij het maken van een schappenplan? Neem dan contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

 

Voordelen dropshipping

Heeft u al eens gedacht aan dropshipping van producten voor uw eigen bedrijf? Wovar kan u helpen met het dropshippen van schroeven, bouten, ijzerwaren en vele andere artikelen. Voorwaarde is dat u een eigen winkel met of zonder webshop runt. Dropshippen kent vele voordelen die u als ondernemer zeker zullen aanspreken! Hieronder een kort overzicht:display

  • Geen eigen voorraad nodig. Dat scheelt weer kosten voor huur of koop van opslagruimte. 
  • Geen inkooprisico. 
  • U bespaart personeelskosten, doordat personeel voor inpak en verzending uit handen wordt genomen. 
  • Assortiment eenvoudiger uitbreiden, doordat u niet zit met dure en grote voorraden. 

Interesse? Neem contact op voor meer informatie.