• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Wovar TV - Word abonnee en win!

Was u al op de hoogte van Wovar TV? Voor de echte doe-het-zelvers maakt Wovar handige klusvideo's, waarin het montageproces en handige tips worden gedeeld. Klussen wordt zo wel heel gemakkelijk! Abonneer u nu op ons kanaal, mis niks en maak ook nog eens kans op een elektrische boormachine t.w.v. €136,95!

Hoe doet u mee aan deze winactie?

Meedoen met de actie is heel simpel. Door u te abonneren op Wovar TV zal u automatisch meedoen met de trekking. Bij het behalen van 1000 abonnees zal de boormachine verloot worden onder de abonnees! Trekking zal plaatsvinden in de opvolgende week, na het behalen van de 1000 abonnees. Naast de winactie zult u natuurlijk ook op de hoogte blijven van al onze klusvideo's. Heeft u toch nog vragen over de montage van bepaalde producten? Stel ze gerust op YouTube zelf of neem contact op met onze klantenservice.

Tip! Op onze Wovar blogpagina vindt u ook klustips en leuke weetjes over veel van onze producten. Naast klustips vindt u daar ook handige stappenplannen om uw klus succesvol te laten verlopen.

Op zoek naar ander gereedschap, zowel elektrisch als handgereedschap? Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment gereedschap.

Wat kunt u winnen?

Wanneer we de 1000 abonnees aantikken verloten we onder de abonnees een Wovar Plus 18 Volt Pro Klopboormachine Set, met snellader en 2.0 Ah accu. Informatie over het product vindt u op de productpagina van de klopboormachine zelf.

Boormachine