Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Aanhangernet

Bent u op zoek naar aanhangernet? Met een aanhangernet kunt u veilig uw lading vervoeren in een aanhanger of kar. Naast het veiligheidsaspect, is aanhangernet ok wettelijk verplicht wanneer u losse lading op een aanhangwagen vervoert. Vergeet u een aanhangernet? Dan kan dit u al snel 400 euro kosten! Bespaar tot wel 400 euro en koop uw Wovar aanhangernet. Aanhangernet is verkrijgbaar in diverse afmetingen, zodat er altijd een geschikt aanhangwagen net voor uw aanhanger tussen zit. Wovar aanhanger net is erg stevig door het sterke koord dat gebruikt wordt, gemaakt van polypropyleen. Daarnaast zijn de randen extra verstevigd en dik gemaakt voor maximale sterke. Om het aanhangernet makkelijk te gebruiken, hebben onze netten een elastische band aan de rand. Dit elastiek haakt u gemakkelijk aan uw aanhanger. 

Met aanhanger net van Wovar weet u zeker dat u uw losse lading veilig kunt vervoeren. Ons aanhangernet is knooploos geweven net met een diameter van 3 millimeter. Het net voor kar heeft een maaswijdte van 45 x 45 mm, wat betekend dat de gaten 4.5 centimeter lang en breed zijn. Aan de randen van het net zit PE koord ingenaaid met een diameter van 8 millimeter. Dit koord langs de randen is ter versterking van het net. Aan deze randen zit een elastiekkoord gemaakt met een diameter van 6 millimeter. Deze is bedoeld voor een eenvoudige bevestiging van het net. Ieder aanhangernet komt in een handige transparante PE zak.

Veiligheidsnet maten

Ons veiligheidsnet voor aanhangwagens knooploos komt in de volgende maten:

  • 1.40 x 2.00 m
  • 1.60 x 2.50 m
  • 2.00 x 3.50 m
  • 2.10 x 4.00 m
  • 2.10 x 4.50 m

Aanhangernet bestellen

Bestel uw aanhangernet en vervoer uw losse goederen helemaal veilig in uw aanhanger. Wovar aanhangernet is gemaakt van extra taai en sterk poly-propyleen. Met dit net kunt u dus jarenlang vooruit. Let bij uw bestelling op onze staffelkortingen. Bij bepaalde vastgestelde afnames geniet u namelijk van een aantrekkelijke korting op de aanschafprijs. Heeft u een bedrijf of bent u ondernemer? Dan is ons zakelijke account misschien wat voor u! Met een zakelijk account bij Wovar komen zakelijke klanten in aanmerking voor aanvullende voordelen. Denk aan een eigen contactpersoon of een vaste zakelijke korting op ons complete aanbod. 

Voor meer veiligheid bij het klussen en vervoeren van materialen, kunt u terecht op onze pagina veiligheid. Ook heeft Wovar diverse zeilen en doeken welke goed van pas komen bij het klussen. Kijk hiervoor bij ons worteldoek, bouwfolie en afdekzeil