CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Aanhangernetten

5 producten

Aanhangernetten

Bent u op zoek naar aanhangernet? Met een aanhangernet kunt u veilig uw lading vervoeren in een aanhanger of kar. Naast het veiligheidsaspect, is een aanhangernet ook wettelijk verplicht wanneer u losse lading op een aanhangwagen vervoert. Vergeet u een aanhangernet? Dat kan u al snel een boete opleveren! Voorkom dus een boete en koop uw Wovar aanhangernet. Wovar heeft aanhangernetten verkrijgbaar in diverse afmetingen, zodat er altijd een geschikt aanhangwagen net voor uw aanhanger tussen zit. De aanhangernetten van Wovar zijn erg stevig door het sterke koord dat gebruikt wordt, gemaakt van polypropyleen. Daarnaast zijn de randen extra verstevigd en dik gemaakt voor maximale sterke. Om het aanhangernet makkelijk te gebruiken, hebben onze netten een elastische band aan de rand. Dit elastiek haakt u gemakkelijk aan uw aanhanger.  

Met aanhanger net van Wovar weet u zeker dat u uw losse lading veilig kunt vervoeren. Ons aanhangernet is knooploos geweven net met een diameter van 3 millimeter. Het net voor kar heeft een maaswijdte van 45 x 45 mm, wat betekend dat de gaten 4.5 centimeter lang en breed zijn. Aan de randen van het net zit PE koord ingenaaid met een diameter van 8 millimeter. Dit koord langs de randen is ter versterking van het net. Aan deze randen zit een elastiekkoord gemaakt met een diameter van 6 millimeter. Deze is bedoeld voor een eenvoudige bevestiging van het net. Ieder aanhangernet komt in een handige transparante PE zak.

Aanhangwagennetten in diverse maten

Wovar levert netten voor uw aanhanger in onderstaande maten

  • Aanhangernet 140 x 200 cm
  • Aanhangernet 160 x 250 cm
  • Aanhangernet 200 x 350 cm
  • Aanhangernet 210 x 400 cm
  • Aanhangernet 210 x 450 cm

Aanhangernet bestellen

Bestel uw aanhangernet en vervoer uw losse goederen helemaal veilig in uw aanhanger. Wovar aanhangernet is gemaakt van extra taai en sterk poly-propyleen. Met dit net kunt u dus jarenlang vooruit. Let bij uw bestelling op onze staffelkortingen. Bij bepaalde vastgestelde afnames geniet u namelijk van een aantrekkelijke korting op de aanschafprijs. Heeft u een bedrijf of bent u ondernemer? Dan is ons zakelijke account misschien wat voor u! Met een zakelijk account bij Wovar komen zakelijke klanten in aanmerking voor aanvullende voordelen. Denk aan een eigen contactpersoon of een vaste zakelijke korting op ons complete aanbod. 

Naast het gebruik van een goed aanhangernet op uw aanhangwagen is het van belang dat u uw lading altijd goed zekert, gebruik hiervoor de spanbanden van Wovar, deze vindt u in onze categorie Transport en Opbergen