CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Gieters

3 producten

Gieters

Wilt u makkelijk en snel een relatief kleine hoeveelheid planten water geven, dan is een gieter ideaal. Wovar biedt een ruim assortiment aan gieters voor zowel binnen als buiten en deze komen in diverse formaten. Om uw planten van een fijne straal te voorzien kunt u daarnaast ook gebruik maken van de broeskop die bij de meeste gieters wordt meegeleverd. Naast gieters kunt u voor tuinslangen, tuinsproeiers en slanghaspels ook bij ons terecht! 

Gieter binnen

Om uw kamerplanten water te geven is een gieter erg handig, maar deze moet natuurlijk niet te groot zijn. Naast de functionaliteit is het natuurlijk ook leuk dat een binnen gieter er mooi uit ziet. Neem een kijkje bij ons assortiment aan gieters in diverse soorten, maten en kleuren! Wellicht zit er een mooie gieter voor u bij. 

Gieter buiten

Voor gebruik buiten bieden wij verschillende gieters die hier perfect geschikt voor zijn. Ons assortiment bestaat uit kunststof gieters met een inhoud van 5 en 10 liter. Daarnaast verkopen wij bijvoorbeeld ook een zinken gieter, deze geeft uw tuin een prachtige uitstraling en heeft een lange levensduur.

Gieter 10 liter

Wovar biedt gieters in verschillende soorten, kleuren en maten. De inhoud van onze gieters gaat tot 10 liter, dit is een grote hoeveelheid water waarmee u veel planten in één keer van water kunt voorzien.

Wij bieden gieters met een inhoud van:

  • 1.5 liter (binnen)
  • 10 liter (buiten)

Gieter kopen

Voor een mooi assortiment aan gieters voor zowel binnen als buiten gaat u naar Wovar! Naast de bewatering van uw tuin verkopen wij ook A-merk tuingereedschap; neem gerust een kijkje bij bijvoorbeeld onze harken, schoffels of snoeigereedschap.

Bedrijven met een zakelijk account krijgen 15% korting op iedere bestelling, een vast contactpersoon en de mogelijkheid tot spoedleveringen. Bent u ondernemer en wilt u hier ook van profiteren, maak dan een zakelijk account aan!