CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
WilgenmattenTuinafscheidingTuin

Filters

Wilgenmatten

5 producten

Wilgenmatten

Wilgenmatten zorgen voor een mooie en moderne tuinafscheiding. U kunt deze bij Wovar op rol bestellen. De matten verschillen niet alleen in dikte maar ook in afmeting. Zo kunt u precies de door u gewenste maat wilgenmat bestellen. De wilgenmatten zijn bij elkaar gebonden met verzinkt ijzerdraad en hebben een afschermgraad van maximaal 70%, afhankelijk van de dikte. De matten zijn dus ook ideaal als bescherming tegen de wind. 

Het is belangrijk dat de wilgenmatten boven de grond worden bevestigd. Zo voorkomt u dat er vocht vanuit de grond in de mat trekt. Dit kan de mat aantasten. De matten dienen aan een steun te worden bevestigd, waaronder bijvoorbeeld rasters, herkwerken en relingen. U kunt de mat het best tegen de meestvoorkomende windrichting in bevestigen. Zo beschermt u de mat tegen eventuele rukwinden. 

Benieuwd naar andere soorten tuinafscheidingen van Wovar? Neem een kijkje in ons assortiment tuinafscheiding. Daar vindt u onder andere heidematten, bamboematten en rietmatten

Wilgenmatten kenmerken zich door de groffe takken, welke voor een strakke en luxe uitstraling zorgen. De takken zijn samengebonden met ijzerdraad. Op de afbeeldingen op de productpagina´s ziet u goed hoe de wilgenmat er uitziet. De matten zijn 5 mm dik en worden op een rol van 5 meter geleverd. Voor een volwaardige schutting kunt u kiezen voor de variant van 2 meter hoog. Wilt u een lagere schutting of een omheining maken? Dan kunt u ook gaan voor de 1 of 1.5 meter variant. Montage kan eenvoudig met ijzerdraadjes of met tyraps.

Bevestigen wilgenmatten

De wilgenmatten zijn eenvoudig te bevestigen aan een bestaand raster, hekwerk of rails. Dit kunt u doen met onze ijzerdraadjes, welke aan beide uiteinden zijn voorzien van een lus. Deze kunt u met een draaddraaier eenvoudig vastzetten. Buig het ijzerdraadje om de mat en om het hek en haak de draaddraaier door de lussen heen. Trek aan de draaddraaier en de uiteinden zullen automatisch met elkaar verdraaien. Vergeet bij het bestellen van een wilgenmat dus niet om een draaddraaier en eventueel extra ijzerdraadjes bij te bestellen. U kunt in plaats van ijzerdraadjes ook tyraps gebruiken. Ook deze zijn eenvoudig te bevestigen. U buigt ze om het ijzerdraad van de mat en om het hekwerk heen. Sluit ze goed stevig vast en uw mat zit vast. 

Het is belangrijk om de mat net boven de grond te hangen. Door direct contact met de grond te vermijden voorkomt u namelijk dat er vocht vanuit de grond in de mat kan trekken. Zo verlengt u de levensduur van de mat aanzienlijk.

Wilgenmatten op rol kopen

Koop uw wilgenmatten op rol nu zeer voordelig bij Wovar en voorzie uw tuin van deze luxe afscheiding! Bij aanschaf van 10 stuks van dezelfde mat profiteert u van een aantrekkelijke staffelkorting. Zo voorziet u voordelig meerdere plekken van deze prachtige wilgenmatten. Hebt u een eigen klus- bouwbedrijf? Maak dan een zakelijk account aan en profiteer van nog meer voordelen, waaronder een vaste zakelijke korting.

U kunt bij Wovar ook terecht voor heidematten, rietmatten en bamboematten. Dus zoekt u een ander soort materiaal? Kijk dan snel bij al onze tuinafscheidingen