Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Schoonloopmatten

Hier vindt u al onze schoonloopmatten. Deze deurmatten zijn 9.5 mm dik en gemaakt van 100% polypropyleen. De schoonloopmatten zijn in de volgende maten beschikbaar 40 x 60 cm, 60 x 80 cm, 80 x 120 cm en 90 x 150 cm. De deurmat is er in verschillende kleuren. De kleuren die Wovar levert zijn zwart, antraciet, bruin, grafiet en taupe. De rubberen rand zorgt voor unieke uitstalling en voor extra grip zodat de deurmat niet wegschuift tijdens het voeten vegen.

Nu besteld is levering in 24 uur bij u thuis! Bij Wovar kunt u gemakkelijk online bestellen en wij leveren uw pakketje door heel Nederland en België. De schoonloopmat leveren wij vanuit eigen voorraad.

Een schoonloopmat zorgt ervoor dat bij het vegen van de schoen de onderkant van de schoen goed schoon en droog wordt. Doordat er geen vuil meer onder de schoenen zitten blijft uw entree netjes. Ook zorgt het ervoor dat de vloer achter de deurmat niet beschadigd. De afmeting van onze schoonloopmatten zijn 40 x 60 cm, 60 x 80 cm, 80 x 120 en 90 x 150 cm. De beschikbare kleuren zijn zwart, antraciet, bruin, grafiet en taupe.

Schoonloopmat bestellen

Bestel onze schoonloopmatten vandaag nog voor een scherpe prijs. Wovar levert A-kwaliteit deurmatten uit eigen voorraad vrijwel altijd de volgende dag bij u thuis! bouwbedrijven, hoveniers, klusbedrijven en meubelmakers profiteren van extra veel voordeel zoals korting met een zakelijk account.

Is een schoonloopmat niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens onze andere deurmatten. Zo levert Wovar ook droogloopmatten, kokosmatten en rubberen deurmatten

Veelgestelde vragen

Wat is een schoonloopmat?

De naam van de mat zegt het eigenlijk al. Een schoonloopmat zorgt ervoor dat u met schone schoenen een pand kunt betreden. De mat is speciaal ontwikkeld om zoveel mogelijk vuil van uw schoenen te vegen. Het vuil kan wegzakken in de mat, zodat dit niet meer in aanraking komt met uw schoenen. Zo loopt u nogmaals over de mat, zonder dat uw schoenen daardoor weer vies worden. Zorg ervoor dat u een schoonloopmat regelmatig even uitklopt, om het opgehoopte vuil te verwijderen. 

Welke schoonloopmat gebruiken?

Bij Wovar zorgen alle schoonloopmatten ervoor dat het vuil van uw schoenen wordt verwijderd. U kunt daarbij kiezen uit vele verschillende kleuren en maten. Zo hebben wij onder andere schoonloopmatten in grafiet, taupe, antraciet en zwart. De matten zijn voorzien van een rubberen rand, welke zorgt voor een mooie afwerking. Daarnaast zorgt de rand ervoor dat de mat niet slipt wanneer u er overheen loopt of wanneer u uw voeten veegt.