CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Losse Deurkrukken

11 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Losse Deurkrukken

Bent u op zoek naar een deurklink die mooi bij uw interieur aansluit? Wovar levert losse deurklinken en zelfs deurklinken met rozet. Naast onze standaard sets, welke u kunt vinden bij deurbeslag op schild en deurklink met slot, is het dus ook mogelijk om uw eigen deurbeslag samen te stellen. Op deze manier creëert u deurbeslag welke perfect bij uw interieur past. U kiest in deze categorie uw deurklinken uit, om in de selectie deurschilden of rozetten uw deurbeslag compleet te maken. Ook bijpassend wc-deurbeslag treft u bij ons aan. Als kers op de taart kiest u bijpassend veiligheidsbeslag voor uw buitendeuren om uw volledige interieur én exterieur van dezelfde uitstraling te voorzien.

Kies bij Wovar uit aluminiumkleurige óf zwarte deurklinken in verschillende vormen. Meestal heeft men meerdere sets nodig om alle deuren in huis mooi op elkaar af te stemmen. Daarom ontvangt u alleen bij Wovar, een mooie staffelkorting bij aanschaf van meerdere sets! 

Naast het feit dat deurklinken essentieel zijn, hebben ze zeker ook invloed op het interieur binnenshuis. Voorzie uw deuren dus van deurkrukken die een verzorgde en nette toevoeging zijn aan uw gekozen stijl. Elke deurklink is voorzien van een handige beschrijving. Daarbij geven we ook aan welke materialen u nodig heeft om de montage uit te voeren en te vergemakkelijken. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op en wij helpen u zo snel mogelijk. 

Deurklink zwart, losse deurkrukken

Deurkrukken zijn voorzien van een krukstift, in veel gevallen is die geschikt voor een deurdikte tot zo'n 42 mm. Echter kunnen deurkrukken, door een langere losse deurkrukstift van 8 mm dikte mee te bestellen, ook gebruikt worden voor dikkere deuren. Onze losse deurkrukken zijn handig wanneer u toevallig 1 beschadigde deurkruk in huis heeft en het schild of rozet nog wilt hergebruiken. Daarnaast combineert u de deurkrukken natuurlijk ook prima met onze losse deurschilden of deurrozetten. 

Toch een handige kant-en-klaar deurbeslagset aanschaffen? Bekijk dan ook ons deurbeslag op rozet waarin wij een uitgebreid assortiment aanbieden. Dergelijke rozetten passen altijd op de deuren, door de slotgaten met losse bijpassende rozetten te bekleden krijgt u een mooie egale uitstraling van uw interieur. Bijpassende rozetten hebben bijvoorbeeld een gat wat geschikt is voor klaviersloten, ookwel kastsloten genoemd, of een slotgat voor cilindersloten. 

Online deurbeslag kopen

Koop uw deurklink(en) nu bij Wovar voor een zeer scherpe prijs! Hoveniers en klanten met een bouw- of klusbedrijf ontvangen bij Wovar altijd een vaste korting. Maak hiervoor snel een zakelijk account aan! Naast korting op al uw aankopen zult u ook van vele andere voordelen profiteren. 

Vergeet niet naast een nieuwe deurklink ook te zorgen voor bijpassende insteeksloten. Kies uit onze praktische loopsloten, kastsloten of een dag en nachtslot! Voor het extreem luxe deurbeslag staan onze magneetsloten nóg mooier. Wovar is hét adres om online deurbeslag te shoppen. Wij leveren een ruim assortiment deurbeslag in diverse varianten en soorten. Denk hierbij niet alleen aan deurbeslag zwart en deurbeslag RVS, maar ook aan deurknoppen en schuifdeursystemen, maar ook toebehoren zoals deurdrangers, deurstoppers en briefplaten treft u bij ons in vele varianten aan.