Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Bitjes

Naast bitsets kunt u ook losse torx bitjes bij Wovar kopen. Wij leveren hoogwaardige torx 20, 25, 30 en 40 bitjes zodat u zeker weet dat u urenlang met 1 bitje kunt werken. Bestel uw Torx bitjes samen met onze populaire vlonderschroeven RVS, tuinschroeven RVS of verzinkt of tellerkopschroeven met grote kop.

Naast torx bitjes hebben we ook de ouderwetse Pozidrive kruiskop bitjes. Voor extra grip raden we altijd onze torx bitjes aan. Wij bezorgen bevestigingsmaterialen zoals slotbouten en houtdraadbouten over in de Benelux. Vandaag besteld is bovendien morgen al geleverd. 

Met onze zeskandige torx bits met extra lange levensduur heeft u veel grip en minder kans op doordraaien dan bij kruiskopbitjes. Steeds meer klussers ontdekken torx bitjes en schroeven. Wovar torx bits passen uitmuntend op Wovar schroeven.

Bitjes torx of kruiskop kopen

Bestel de hoogwaardige Torx of kruiskop bits van Wovar. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Naast alle losse bitjes levert Wovar ook complete bitsets. Maar ook voor boren zoals vlinderboren, hamerboren, metaalboren, hardhoutboren en slangenboren voor hout bent u bij Wovar aan het juiste adres!

Veelgestelde vragen

Wat zijn bitjes?

Een bitje is een verwisselbare schroevendraaierstift. Deze is voorzien van een schacht met zes kanten, waardoor u de bit in een bithouder of boormachine kunt plaatsen. Er zijn veel verschillende soorten bitjes, waaronder de torx, de kruiskop en de sleufkop. U kunt bitjes tevens plaatsen in een met de hand aangedreven bithouder. Draai uw schroeven dus eenvoudig aan met behulp van bitjes. 

Wat is torx?

Torx is een type schroef- en boutkop, waarvan de insparing op een zespuntige ster lijkt. Schroeven met een torx indruk hebben een belangrijk voordeel. Zo is er een betere overdracht van kracht van de schroevendraaier of boormachine op de schroef. De kans dat het torx bitje tijdens het schroeven uit de schroefkop schiet is daardoor veel kleiner. Het monteren van schroeven wordt door de torx indruk dus een stuk eenvoudiger en gaat soepeler.