CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Veiligheidsbrillen

2 producten

Veiligheidsbrillen

Bent u op zoek naar veiligheidsbrillen? Deze vindt u bij Wovar! Wovar levert diverse soorten veiligheidsbrillen. Of u nou op zoek bent naar een overzetbril of een ruimzichtbril, Wovar levert alles om uw ogen goed te beschermen tijdens het klussen! Ook voor andere persoonlijke beschermingsmiddelen dan veiligheidsbrillen bent u bij ons aan het juiste adres. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze gehoorbescherming en kniebescherming

Oogbescherming van Wovar

Veiligheidsbrillen zijn onmisbaar tijdens klusjes waarbij de kans bestaat dat er rondvliegende deeltjes of afbrekende stukken in uw oog komen. Het wordt daarom sterk aanbevolen om een veiligheidsbril op te zetten wanneer u te werk gaat met een van de onderstaande gereedschapsaccessoires:

De veiligheidsbrillen van Wovar zijn licht van gewicht en daardoor prettig te dragen. Dankzij de speciale vorm zijn uw ogen optimaal beschermt tegen mogelijke verwondingen en hoeft u zicht tijdens uw werkzaamheden geen zorgen te maken om afgebroken deeltjes.

Veiligheidsbril kopen

Wanneer u op zoek bent naar een veiligheidsbril dan bent u bij Wovar aan het juiste adres. Wovar levert uw veiligheidsbrillen voordelig en zeer snel! Bent u zakelijke klant dan nodigen wij u uit om een zakelijk account te openen. Met een zakelijk account krijgt u een vaste zakelijke korting op al uw orders.

Voor meer veiligheidsgereedschap kunt u een kijkje nemen in onze volledige categorie persoonlijke beschermingsmiddelen