• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren

Wovar Blog

Alle laatste trends op klusgebied!

Lees meer

Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Lees meer

Wovar Tapbouten

Met de Wovar tapbouten vormt u een ijzersterke verbinding. De tapbouten beschikken over een zeskantkop. Dit maakt dat de tapbouten ook wel bekend staan als zeskantbouten. Wovar levert alle tapbouten als complete set, dus inclusief moer en ring. Dit geldt voor zowel tapbouten verzinkt staal als tapbouten RVS. Dit maakt u klus een stuk gemakkelijker, omdat iedere klus met een tapbout een moer nodig heeft. De ring is om de moer extra strak aan te draaien. De kwaliteit van onze tapbouten is din 8.8. Dit maakt dat de bouten een enorme draadkracht hebben. De zeskantkop maakt het mogelijk om de tapbouten stevig aan te draaien. Onder deze zeskantkop is de kop vlak. Tapbouten M6 draait u aan met sleutel maat 10. Een tapbout M8 draait u aan met sleutelmaat 13. Een tapbout M10 draait u aan met sleutelmaat 17. 

Montage Tapbouten

Tapbouten zijn gemakkelijk te monteren. Dit geldt voor zowel hout als metaal. Vooral voor dit laatste worden tapbouten veel gebruikt. Tapbouten zijn een enorm populair om staalconstructies op een stevige manier met elkaar te verbinden. Om de tapbouten te monteren, is het belangrijk om eerst een geschikt montagegat te gebruiken. Is er nog geen schroefgat aanwezig? Dan kunt u deze zelf maken. Hiervoor kunt u een keuze maken uit ons brede aanbod boren. Denk aan metaalboren of  hardhoutboren. De breedte van het schroefgat is gelijk aan de breedte van de bout. Voor een Tapbout M8 maakt u dus gebruik van een 8 mm breed montagegat. 

Tapbouten kopen

Koop uw tapbouten bij Wovar tegen de laagste prijs. Daarnaast geniet u van het gemak dat onze bouten inclusief moer en ring worden geleverd. Let bij uw bestelling ook op onze staffelkortingen, waarbij u geniet van een extra lage stuksprijs bij een grotere afname. Voor zakelijke klanten heeft Wovar een zakelijk account. Hiermee komen verschillende bedrijven in de bouw-, klus en tuinbranche in aanmerking voor aanvullende voordelen. Denk hierbij aan een vaste zakelijke korting, een compleet besteloverzicht en een vast contactpersoon. 

Zijn onze tapbouten niet geschikt voor uw klus? Wovar heeft naast de zeskantbout ook een breed aanbod in houtdraadhouten en slotbouten