• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
 • 100 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 79 euro
 • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Dikte
Lengte
Kleur
Hoogte
Breedte
Draad
Paalmaat
Voorraad
Prijs
tot

Kolomvoeten

Bent u opzoek naar stevige kolomvoeten in verschillende maten en verstelbare hoogtes? Wovar levert A-kwaliteit paalhouders en stalen kolomvoeten voor de laagste prijs. De metalen en verstelbare kolomvoeten zijn er voor palen in verschillende maten en gewichten. Alle paaldragers zijn van verzinkt staal en zijn daardoor extra sterk. Wovar levert verstelbare kolomvoeten en steunpilaren waarmee u tot wel 45 cm kunt opvangen voor uw steunpilaren.

Kolomvoeten van Wovar worden veel gebruikt voor carports, aanbouw veranda's en overkappingen. Zoekt u een goedkope fundering voor onder uw terras? Bekijken dan ook onze kunststof verstelbare terrasdragers.

16 producten
Sorteren op voorraad
1-16 van de 16 producten
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

 1. Extra korting voor grootverbruikers;
 2. Direct contact met opgeleide specialist;
 3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Kolomvoeten van Wovar zijn extreem sterk. Dit maakt het ook mogelijk om dikke eikenhouten palen van 15 x 15 cm te gebruiken als staander in combinatie met bijvoorbeeld onze paaldrager m20 geel verzinkt!

Stelplaat betonpoer maten: 

 • Paalhouder Verstelbaar M20 Geel Verzinkt - Extreem Sterk
 • Paalhouder Verstelbaar M20 Kolomvoet op plaat Verzinkt staal
 • Verstelbare Paalhouder voor 7 x 7 cm en 9 x 9 cm palen - Staal Verzinkt
 • Kolomvoet Verstelbare Hoogte 14 - 19 cm - Paaldrager grijs verzinkt staal
 • Kolomvoet Verstelbare Hoogte 19 - 29 cm - Paaldrager grijs verzinkt staal
 • Kolomvoet Verstelbare Hoogte 30 - 45 cm - Paaldrager grijs verzinkt staal

Kolomvoeten monteren

Kolomvoeten kunnen worden gemonteerd op steen, hout of beton. Zorg er wel voor dat de ondergrond waar de kolomvoet op gemonteerd gaat worden stevig is en wegzakt. Bij elke paalhouder of kolomvoet staat welke schroeven, houtdraadbouten of slotbouten u nodig heeft voor de beste montage op de ondergrond waarop u de kolomvoet monteert. Zo zorgt u ervoor dat uw constructie muurvast staat, op een stelplaat betonpoer.

Voorkom rottende palen met een kolomvoet

Palen die rechtstreeks op of in de grond worden gemonteerd zullen door het water dat kan blijven staan eerder rotten dan palen op een kolomvoet, omdat het water hier weg kan van het hout. Zorg met een kolomvoet ervoor dat palen minimaal 5 cm vrij zijn van de grond. 

Waar gebruik ik een kolomvoet voor?

Kolomvoeten worden veelgebruikt om hoogteverschillen op te vangen tussen paal en ondergrond. Wovar verkoopt kolomvoeten die tot 45 cm verschil opvangen! De plaatankers worden veel gebuikt voor carports, aanbouw veranda's en overkappingen en zijn ideaal om palen of balken te monteren op steen, hout of beton, mits de ondergrond maar niet wegzakt. Een kolomvoet komt ook in de vorm van een hoogteverstelling betonpoer. Deze gebruikt u samen met betonpoeren voor een stevig fundament voor uw overkappingen. 

Kolomvoet morgen in huis

Bestel kolomvoeten voor de laagste prijs bij Wovar. Bedrijven in de klus-, bouw en hoveniersbranche krijgen extra voordeel met een zakelijk account zoals kortingen.

Zijn deze kolomvoeten niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan ons gehele assortiment paalhouders. Gebruik Wovar houtdraadbouten of tellerkopschroeven om palen vast te schroeven aan de kolomvoeten.