Tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Kolomvoeten

Bent u opzoek naar stevige kolomvoeten in verschillende maten en verstelbare hoogtes? Wovar levert A-kwaliteit paalhouders en stalen kolomvoeten voor de laagste prijs. De metalen en verstelbare kolomvoeten zijn er voor palen in verschillende maten en gewichten. Alle paaldragers zijn van verzinkt staal en zijn daardoor extra sterk. Wovar levert verstelbare kolomvoeten en steunpilaren waarmee u tot wel 45 cm kunt opvangen voor uw steunpilaren.

Kolomvoeten van Wovar worden veel gebruikt voor carports, aanbouw veranda's en overkappingen. Zoekt u een goedkope fundering voor onder uw terras? Bekijken dan ook onze kunststof verstelbare terrasdragers. Bestel kolomvoeten bij Wovar op werkdagen voor 22:00 en krijg deze de volgende dag al in huis! 

 

Kolomvoeten van Wovar zijn extreem sterk. Dit maakt het ook mogelijk om dikke eikenhouten palen van 15 x 15 cm te gebruiken als staander in combinatie met bijvoorbeeld onze paaldrager m20 geel verzinkt!

Kolomvoeten van Wovar zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten: 

  • Paalhouder Verstelbaar M20 Geel Verzinkt - Extreem Sterk
  • Paalhouder Verstelbaar M20 Kolomvoet op plaat Verzinkt staal
  • Verstelbare Paalhouder voor 7 x 7 cm en 9 x 9 cm palen - Staal Verzinkt
  • Kolomvoet Verstelbare Hoogte 14 - 19 cm - Paaldrager grijs verzinkt staal
  • Kolomvoet Verstelbare Hoogte 19 - 29 cm - Paaldrager grijs verzinkt staal
  • Kolomvoet Verstelbare Hoogte 30 - 45 cm - Paaldrager grijs verzinkt staal

Kolomvoeten monteren

Kolomvoeten kunnen worden gemonteerd op steen, hout of beton. Zorg er wel voor dat de ondergrond waar de kolomvoet op gemonteerd gaat worden stevig is en wegzakt. Bij elke paalhouder of kolomvoet staat welke schroeven, houtdraadbouten of slotbouten u nodig heeft voor de beste montage op de ondergrond waarop u de kolomvoet monteert. 

Voorkom rottende palen met een kolomvoet

Palen die rechtstreeks op of in de grond worden gemonteerd zullen door het water dat kan blijven staan eerder rotten dan palen op een kolomvoet, omdat het water hier weg kan van het hout. Zorg met een kolomvoet ervoor dat palen minimaal 5 cm vrij zijn van de grond. 

Waar gebruik ik een kolomvoet voor?

Kolomvoeten worden veelgebruikt om hoogteverschillen op te vangen tussen paal en ondergrond. Wovar verkoopt kolomvoeten die tot 45 cm verschil opvangen! De plaatankers worden veel gebuikt voor carports, aanbouw veranda's en overkappingen en zijn ideaal om palen of balken te monteren op steen, hout of beton, mits de ondergrond maar niet wegzakt. 

Kolomvoet morgen in huis

Bestel kolomvoeten voor de laagste prijs bij Wovar. Bedrijven in de klus-, bouw en hoveniersbranche krijgen extra voordeel met een zakelijk account zoals kortingen. Bestelt u een kolomvoet op werkdagen voor 22:00? Dan zijn de kolomvoeten morgen bij u in huis.

Zijn deze kolomvoeten niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan ons gehele assortiment paalhouders. Gebruik Wovar houtdraadbouten of tellerkopschroeven om palen vast te schroeven aan de kolomvoeten.