Filters openklappen:

Wovar Afdekzeil

Uw wilt waterdicht afdekzeil goedkoop kopen via internet? Wovar heeft een ruim assortiment waterdichte dekzeilen in verschillende kleuren en afmetingen. Afdekzeil is ideaal voor het afdekken van uw bouwmaterialen en andere items. Ook kunt u het kleed als grondzeil gebruiken of een tijdelijke afdak van maken. Zorg dan wel voor 30% afschot van uw afdekkleed.

Erg populair is ons plastic afdekzeil wit 4x6 en 8x10 meter. Ons sterke dekzeil is verkrijgbaar in de kleuren wit, groen, blauw, en oranje. Al onze afdekzeilen zijn voorzien van handige metalen ogen. Deze zitten om de 100 cm. Het gewicht van onze dekzeilen is circa 110 gram per M2. Dit maakt ze waterdicht en erg sterk!

Wovar levert dekzeil in maten van 2x3 meter tot en met 10x12 meter. In totaal dekt u dus als gauw iets af van 120 m2! Populaire maten zijn 4x6 en 8x10 meter. Bestel uw dekzeil voor 21.30 uur voor levering de volgende dag in heel Nederland en Vlaanderen.

U kent het wel, net lekker bezig in de tuin als u de druppels voelt neerkomen uit de lucht. U moet nu snel handelen om u spullen te beschermen tegen de regen! Dit maakt afdekzeil een must have voor ieder huishouden. Natuurlijk zijn en tal van doeleinden waar onze dekzeilen ook geschikt voor zijn. Zo gebruiken veel van onze klussende klanten de dekzeilen om bouwmaterialen te beschermen die in de open buitenlucht staan. Ook zijn onze waterdichte plastic dekzeilen geschikt voor het waterdicht afdekken van spullen op uw aanhangen, zorg dan wel voor 3-4 shorbanden. Ook voor binnenklussen zoals verven kunt u onze waterdichte afdekkleden gebruiken. Wij adviseren altijd meerder dekkleden op voorraad te nemen zodat u goed bent voorbereid!

Is afdekzeil alleen geschikt voor bescherming tegen de regen?

Nee zeker niet! Gaat u bijvoorbeeld kamperen tijdens de vakantie? Gebruik de dekzeilen als grondzeil bij uw caravan of tent. Ook beschermen veel mensen hun opblaasbare zwembad tegen scherpe voorwerpen door onze dekkleden eronder als grondzeil te gebruiken. Lekker genieten in uw tuin maar heeft u net iets te veel last van de zon? Gebruik onze dekzeilen als zonnescherm!

Afdekzeil wit, blauw, groen en oranje

De afdekkleden van Wovar zijn standaard in vier kleuren leverbaar. Namelijk oranje, wit, groen en blauw. Om de 100 cm zijn de afdekzeilen voorzien van stevige ringen. De ringen hebben een opening van 11mm. Hiermee zet u de zeilen vast met een stuk touw of haringen. Ook worden zware stenen vaak gebruikt om ervoor te zorgen dat het dekzeil niet wegwaait bij harde windstoten.

Welke afmetingen dekzeil zijn er?

De afdekkleden zijn geweven uit HDPE-draad en voorzien van een LDPE-coating. HDPE draad staat voor Hoge Dichtheid Polyetheen. Door de combinatie met een LDPE-coating (lage dichtheid polyetheen) zijn de afdekzeilen waterdicht. Niet geheel onbelangrijk is dat de dekzeilen nog verstevigd zijn met PP verstevigingsdraad. Polypropyleen (PP) is vrijwel onbreekbaar plastic. Doordat het oliehoudend is kan PP prima hergebruikt worden, dit is weer goed voor het milieu!

Afdeikzeil bestellen

Bestel afdekzeil voor buiten of dekkleden voor binnen bij Wovar. Klusbedrijven, bouwbedrijven en hoveniers profiteren van extra voordeel zoals korting met een zakelijk account. Bij een bestelling van 10 dekzeilen per maat of meer wordt een automatisch staffelkorting toegepast!