Filter op:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Zelftappers

Zelfstappers zijn, zoals de naam doet vermoeden, zelftappende schroeven. Werkt u met metalen profielen of stalen frames? Dan bieden verzinkte zelftappers de uitkomst. Ontdek de hoge kwaliteit en aantrekkelijke prijzen van Wovar zelftappers. Schroevenwinkel Wovar levert A-merk zelfborende schroeven, zelftappers voor hout/metaal verbindingen en meer hout- en metaalschroeven voor allerlei projecten. Bestelt u voor 22 uur? Dan heeft u uw zelftappers de volgende dag al in huis. Kies uit RVS, Verzinkt, Torx en zwarte zelftappende schroeven. Kies hierbij uit een vlakkop (platte kop) of bolkop (ronde kop). 

U zoekt zelftappers van hoogwaardig metaal? Kies uit de populaire maten van 25 en 32 mm lengte. Wovar levert zelftappers met kruiskop en torx aandrijving. Naast het verschil in torx of kruistkop zijn er ook zelftappers met dichtingsring en zonder dichtingsring. De ringen zorgen ervoor dat de schroefgaten geen water doorlaten. Deze schroeven worden ook wel plaatschroeven genoemd en zijn geschikt voor hout met staal verbindingen. Denk bijvoorbeeld aan het monteren van planken op een stalen frame of deur. 

Tip, bij glad metaal heel licht voorboren om "eerste" grip te krijgen. 

Zelftappers kopen online

Bestel nu Wovar zelftapschroeven van gehard staal. Maak zelf de keuze of u liever werkt met torx of kruiskop aandrijving. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.