CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Tuinslangen

12 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Tuinslangen

Tuinslangen worden gebruikt voor de verplaatsing van water op grote afstanden en zijn onmisbaar in iedere tuin en ieder huishouden. Gebruik een tuinslang om water te geven aan uw planten of gras, laat een zwembad vollopen op warme zomerdagen of sluit de tuinslang aan op een hogedrukspuit en maak uw terras schoon. De tuinslangen van Wovar zijn uitsluitend van topkwaliteit en onderscheiden zich van normale, doorsnee waterslangen.

Voor slanghaspels, tuinsproeiers en dompelpompen bent u bij Wovar ook aan het juiste adres! 

Soorten tuinslangen

Wovar biedt een ruim assortiment tuinslangen in verschillende soorten en maten. Van 15 tot maar liefst 100 meter lang, en van 1/2 tot 3/4 inch in doorsnede. 1/2 inch is een diameter van circa 15.5 mm aan de buitenkant en 13 mm aan de binnenkant. Bij 3/4 inch is dit 19 mm aan de binnenkant en 21.5 mm aan de buitenkant. Ook verkopen wij de bijbehorende slangkoppelingen om uw tuinslang aan te sluiten aan een buitenkraan, te verbinden met een tuinsproeier of meerdere tuinslangen met elkaar te verbinden.

Tuinslang van Wovar

Al onze tuinslangen zijn uitsluitend van topkwaliteit en onderscheiden zich van normale tuinslangen. De tuinslangen van Wovar zijn te gebruiken bij een maximale temperatuur van +50 en een minimale temperatuur van -10 graden Celsius. Ook zijn onze tuinslangen UV-bestendig en zult u geen algenvorming krijgen aan de binnenkant van de tuinslang. Onze gele tuinslangen zijn daarnaast ook nog voorzien van anti-knik, wat vervelende situaties en ergernissen voorkomt.

Flexibele tuinslang

Bij het gebruik van onze tuinslangen zal de slang niet vervelend gaan draaien en daarnaast voorkomt de sterke wapening dat u last zult krijgen van knikken in de slang. Onze tuinslangen hebben een perfecte stugheid; stevig genoeg om geen last te krijgen van knikken en draaien, maar toch flexibel voor een goede handeling en comfortabel gebruik. 

Tuinslang kopen

Koop topkwaliteit tuinslangen vandaag nog eenvoudig bij Wovar. Naast producten voor uw tuinbewatering biedt Wovar ook tuingereedschap voor het onderhoud van uw tuin zoals harken, schoffels en snoeigereedschap.

Wovar biedt hoveniers, timmerbedrijven en andere klusbedrijven veel mooie voordelen zoals een vaste korting op iedere bestelling. Bent u ondernemer en wilt u ook profiteren van dergelijke mooie voordelen? Wacht dan niet langer en maak vandaag nog geheel gratis en vrijblijvend uw eigen zakelijke account aan.