CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 18:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Gereedschap AccessoiresGereedschapGa terug naar home

Populaire producten

Gereedschap Accessoires

Bent u op zoek naar gereedschap accessoires voor uw elektrische gereedschap? Wovar heeft het voor u. Wij leveren diverse accessoires voor haakse slijpers, multitools, decoupeerzagen, reciprozagen. Ook leveren wij diverse soorten zaagbladen. Of u nu op zoek bent naar een zaagblad voor uw afkortzaag, uw tafelcirkelzaag of uw handcirkelzaag, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij leveren enkel topkwaliteit.

Multitool accessoires

Bij Wovar vindt u alle toebehoren voor uw multitool. Naast multitool zaagbladen voor hout, multitool zaagjes voor kunststof of multitool zaagbladen voor metaal, leveren wij ook diverse andere multitool accessoires. Voor al uw schuurwerkzaamheden met uw multitool, vind bij ons schuurpapier voor uw multitool, daarnaast bieden wij ook de bijbehorend schuurvoet aan. De multitool accessoires bij Wovar zijn verkrijgbaar in drie aansluitingen, Starlock aansluiting, universele aansluiting en DW aansluiting. Dus of u nou een Bosch multitool, een multitool van Makita of een Parkside multitool heeft, voor alle multitools vindt u bij ons de bijpassende accessoires. 

Zaagbladen

Met het assortiment zaagbladen van Wovar vindt u voor ieder zaagmachine het juiste zaagblad. Met een cirkelzaagblad 160 mm heeft u het juiste zaagblad voor uw invalzaag of handcirkelzaag. Bent u in het bezit van een afkortzaag en op zoek naar een zaagblad voor hout of metaal, ook daarin kunnen wij voorzien. Met een zaagblad 216 mm of een zaagblad 254 mm hebben wij voor de meeste afkortzagen het juiste zaagblad. Onze zaagbladen zijn standaard voorzien van een reduceerring, hiermee kunt u het zaagblad passend maken aan het asgat van u machine. U heeft bij iedere diameter de keuze uit verschillende soorten vertanding. Gebruik voor het zagen van metaal of aluminium een fijnere vertanding, dit wil zeggen dat de zaagtanden van het zaagblad dichter op elkaar geplaatst zijn. Hierdoor krijgt u een mooie afgewerkte zaagsnede. Bent u in het bezit van een handcirkelzaag of invalzaag, dan hebben wij ook voor deze machines het juiste zaagblad. U kunt bij ons kiezen voor een zaagblad 165 mm met een grove en een fijne vertanding of voor de iets grotere cirkelzaag een zaagblad 190 mm. Al deze zaagbladen zijn ook weer voorzien van een reduceerring waarmee u het asgat van het zaagblad aanpast naar de diameter van uw wens.

Slijpschijf slijptol

Bij de aanschaf van een goede slijpschijf wilt u natuurlijk graag weten welke soort slijpschijf u nodig heeft. Bij Wovar kunt u kiezen uit een slijpschijf voor metaal, diamant slijpschijf of een slijpschijf voor tegels. Al deze slijpschijven gebruikt u in combinatie met een haakse slijper of slijptol. De asgaten hiervan zijn universeel en hebben een diameter van 22,23 mm. De maat van de juiste slijpschijf is afhankelijk van het type haakse slijper die u bezit. De slijpschijven voor metaal en de diamantzaagbladen die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in de maten 115 millimeter, 125 millimeter en 230 millimeter. De slijpschijf voor metaal gebruikt u zoals de naam al doet vermoeden voor het doorslijpen van metaal en RVS. Onze diamantzaagbladen gebruikt u voor het slijpen in steen en/of beton. Door het hoge diamanten segment van de diamantslijpschijf hebben deze een lange levensduur. De slijpschijf voor tegels gebruikt u voor het slijpen van badkamertegels. Door de gesloten snijrand kunt u zeer nauwkeurig snijden en krijgt u mooi afgewerkt tegels. U gebruikt deze diamantschijf voor tegels uiteraard in combinatie met ons tegelgereedschap uit de categorie handgereedschap en de diamantboren uit de categorie boren en bits. Vergeet bij het gebruik van de diverse slijpschijven uiteraard uw eigen veiligheid niet en zorg voor goede persoonlijke beschermingsmiddelen zoals gehoorbescherming, een veiligheidsbril en werkhandschoenen

Decoupeerzaagjes kopen?

Voor het zagen van laminaat met een decoupeerzaag gebruikt u decoupeerzaagjes met een omgekeerde vertanding. Met een reguliere vertanding staan de zaagtanden naar boven gericht. Wanneer u deze gaat gebruiken voor het zagen van laminaat zult u zien dat het laminaat aan de zichtkant zal gaan splinteren. Voor het maken van rechte zaagsnedes gebruikt u een decoupeerzaagje van een normale breedte. Wanneer u rondingen in uw laminaat wilt zagen is het aan te raden om smalle decoupeerzaagjes te gebruiken. Doordat het zaagblad smaller is, zal deze minder weerstand ondervinden wanneer u de ronding probeert te zagen. Naast decoupeerzaagjes voor laminaat leveren wij uiteraard ook decoupeerzaagjes voor metaal en decoupeerzaagjes voor grof zagen. Onze decoupeerzaagbladen worden per 5 stuks verpakt. Al onze decoupeerzaagjes hebben een T-schacht aansluiting. Dit is voor nagenoeg alle decoupeerzagen van tegenwoordig de juiste aansluiting. Twijfelt u welke aansluiting uw decoupeerzaag heeft, raadpleeg dan aan de hand van het typenummer van uw decoupeerzaag het internet eens, zeer grote kans dat u daar het antwoord gaat vinden. Wanneer u er zelf niet uitkomt, neemt u dan gerust contact met ons op. 

Reciprozaagbladen 

Een reciprozaagblad is een smal zaagblad die aan het einde uitloopt in een punt. U gebruikt een reciprozaagblad in combinatie met een reciprozaag, dit is een zaagmachine met een universele aansluiting voor alle soorten reciprozaagbladen. Doordat het reciprozaagje smal is en in een punt uitloopt, is deze zeer geschikt voor het zagen van rondingen en het zagen op plekken waar u minder ruimte heeft, bijvoorbeeld langs een muur. Ook wordt een reciprozaag gebruikt voor het grove zaagwerk, zoals het zagen van haardhout. Dit hout slaat u vervolgens weer op in u houtopslag van onze haardhoutrekken. Behalve reciprozaagjes voor hout kunt u bij ons ook reciprozaagjes voor metaal krijgen, hiermee zaagt u in een oogwenk metalen kokers of andere soorten metaal. Ook zijn reciprozaagbladen geschikt voor doorzagen van kunstof of PVC buizen zoals regenpijpen of afvoeren. In onderstaande video laten wij zien welke soorten reciprozaagbladen u bij ons kunt vinden en voor welke doeleinden u de reciprozaagbladen gebruikt.