• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Lengte
Type
Voorraad
Prijs
tot

Reciprozaagjes

Reciprozaagjes zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Bij Wovar richten we ons vooral op hout en metaalverwerking. Zoekt u een reciprozaagje voor hout of staal? Dan bent u bij Wovar aan het juiste adres! Zo leveren wij hoogwaardige reciprozaagbladen voor o.a. plaatmateriaal, levend hout, kachel hout, hout met spijkerresten, kunststof profielen etc. 

Populair zijn onze reciprozaagjes voor hout. Maar ook de reciprozaagbladen geschikt voor hout en metaalresten zoals spijkers. Deze worden bijvoorbeeld veel gebruikt bij het slopen van kozijnen met spijkers resten. Hieronder ziet u een klein overzicht met onze populairste reciprozaagjes.

Zijn reciprozaagjes niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ons complete assortiment zaagbladen en doorslijpschijven. Hier vindt u onder andere doorslijpschijven voor Inox en handige decoupeerzaagjes. Werkt u veel met sierbestrating? Bekijk dan ook onze diamantzaagbladen.

8 producten
Sorteren op voorraad
1-8 van de 8 producten
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Reciprozaagjes

Reciprozaagjes, zijn smalle zaagjes met een scherpe punt op het uiteinde. Door de vormgeving, in combinatie met de reciprozaag zelf, zijn deze zaagjes bij uitstek geschikt voor het zagen van bochten of op lastig te bereiken stukjes te zagen. Een voorbeeld waar zo'n zaag goed kan worden gebruikt is langs een muur. Ook voor sloopwerk binnen en buitenshuis is een dergelijk zaagje goed te gebruiken. 

Reciprozaag kopen

Koop bij Wovar uw reciprozaagjes, voor allerlei verschillende typen materiaal. Zo hebben wij reciprozaagjes voor gewoon hout welke de meeste klussen moeten kunnen klaren, maar ook speciaal voor grof hout, of sloophout met daarin nog schroeven en spijkers verwerkt is een apart zaagje voor beschikbaar bij Wovar. Metaal is ook geen probleem met reciprozaagjes fijn voor metaal. Al onze reciprozaagjes komen in een setje van 10 stuks, zodat u een tijd vooruit kunt.

Wist u dat een reciprozaag ook wel een 'alleszaag' wordt genoemd voor huis-, tuin- en sloopwerkzaamheden? Het is echter zeer belangrijk dat u kiest voor het juiste zaagblad. Wovar geeft duidelijk aan welke reciprozaagbladen geschikt zijn voor uw klus. Komt u er toch niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op! Onze specialisten staan altijd klaar om u te helpen!

Bestel reciprozaagjes voor de laagste prijs bij Wovar. Wovar levert reciprozaagbladen razendsnel uit eigen voorraad binnen 1 werkdag. Bouwbedrijven, klusbedrijven en hoveniers profiteren van extra korting met een zakelijk account.