Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:

Wovar Reciprozaagjes

Reciprozaagjes zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Bij Wovar richten we ons vooral op hout en metaalverwerking. Zoekt u een reciprozaagje voor hout of staal? Dan bent u bij Wovar aan het juiste adres! Zo leveren wij hoogwaardige reciprozaagbladen voor o.a. plaatmateriaal, levend hout, kachel hout, hout met spijkerresten, kunststof profielen etc. 

Populair zijn onze reciprozaagjes voor hout. Maar ook de reciprozaagbladen geschikt voor hout en metaalresten zoals spijkers. Deze worden bijvoorbeeld veel gebruikt bij het slopen van kozijnen met spijkers resten. Hieronder ziet u een klein overzicht met onze populairste reciprozaagjes.

Bestel reciprozaagjes voor de laagste prijs bij Wovar. Wovar levert reciprozaagbladen razendsnel uit eigen voorraad binnen 1 werkdag. Bouwbedrijven, klusbedrijven en hoveniers profiteren van extra voordeel met een zakelijk account zoals korting.

Zijn reciprozaagjes niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ons complete assortiment zaagbladen en doorslijpschijven. Hier vindt u onder andere doorslijpschijven voor Inox en handige decoupeerzaagjes. Werkt u veel met sierbestrating? Bekijk dan ook onze diamantzaagbladen.

Wist u dat een reciprozaag ook wel een 'alleszaag' wordt genoemg voor huis-, tuin- en sloopwerkzaamheden? Het is echter zeer belangrijk dat u kiest voor het juiste zaagblad. Wovar geeft duidelijk aan welke reciprozaagbladen geschikt zijn voor uw klus. Komt u er toch niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op! Onze specialisten staan altijd klaar om u te helpen!