Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Betonboren

Wovar levert betonboren geschikt voor allerlei toepassingen. In totaal levert Wovar 3 verschillende soorten betonboren. Dit zijn de betonboren budget, hamerboren SDS-plus Klassiek en hamerboren SDS-plus Premium. Iedere betonboor heeft zijn eigen charme. Let op: profiteer van onze staffelkorting bij het bestellen van onze betonboren. Bij iedere boor staat aangegeven wat de afname hoeveelheid betreft voor het ontvangen van staffelkorting.

 

Hamerboor SDS-plus Klassiek

Onze hamerboren SDS-plus Klassiek boort eenvoudig door de hardste steensoorten en beton. Door de SDS-plus aansluiting heeft uw machine veel grip en is het boren in beton met kiezels zelfs geen probleem. Er zijn 2 varianten van onze hamerboren Klassiek. Dit zijn hamerboren met 2 snijkanten en hamerboren met 4 snijkanten. Het verschil is dat u met een hamerboor met 4 snijkanten mooiere ronde gaten boort, en het boormeel gemakkelijker afgevoerd wordt. Dit is vooral handig bij hamerboren met een dikkere diameter. Onze Hamerboren Klassiek met 2 snijkanten zijn verkrijgbaar in 4mm tot en met 16mm dik. De lengtes die daarbij horen zijn 110mm en 160mm. Wovar levert hamerboren Klassiek met 4 snijkanten in diktes varierend van 5mm tot en met 20mm. De lengtes die daarbij horen zijn 110mm, 160mm en 250mm.

 

 

 

Hamerboor SDS-plus Premium

De hamerboren SDS-plus Premium van Wovar behoren tot de absolute top. De hamerboren Premium van Wovar beschikken over een extreem lange levensduur. Dit komt omdat de boren zijn gemaakt van hoogwaardig extra gehard metaal. De kop van de Premium hamerboren sds-plus is ook voorzien van een hoge kwaliteit hard metaal. Deze boort moeiteloos door de hardste beton sooren. De Hamerboren SDS-plus Premium van Wovar beschikken over extra langere standtijden. Dit zorgt ervoor dat de hamerboren Premium tot wel 30% langer mee gaan.

De hamerboor SDS-plus Premium heeft net als onze hamerboren klassiek verkrijgbaar met 2 en 4 snijkanten. De hamerboren met 2 snijkanten zijn verkrijgbaar in diktes van 4mm tot en met 14mm. De lengtes die daarbij horen zijn 110mm en 160 mm. De hamerboren SDS-plus Premium met 4 snijkanten zijn verkrijgbaar in de diktes 6mm tot en met 20mm. De lengtes die hierbij horen zijn 110mm, 160mm, 210mm en 260mm.

Bestellen

Bestel de hoogwaardige betonboren van Wovar. Profiteer van onze staffelkorting en bestel minimaal 5 stuks. Zakelijke klanten profiteren van extra voordeel door middel van een persoonlijke kortingscode. Zakelijke klant worden? Meldt u hier aan!