Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 22:00 besteld = Bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 22:00 besteld = Bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Karabijnhaken

Opzoek naar karabijnhaken? Wovar levert een sterke karabijnhaak rvs en verzinkt voor iedere snelle verbinding. Een karabijnhaak word ook wel carabiner, bergbeklim haak of festonhaak genoemd. Een karabijnhaak maakt het mogelijk razendsnel kettingen, schaduwdoeken etc. vast te zetten. Het scharnierende deel sluit zichzelf geheel af waardoor los schieten vrijwel onmogelijk is. Bestel karabijnhaken voor 22:00 uur voor levering de volgende dag. Ook bezorging op zaterdag.

 

De karabijnhaken van Wovar zijn beschikbaar in rvs en verzinkt staal. De maten zijn erg divers. Hoe dikker de karabijhaak hoe sterker de karabijnhaak. Verzinkte karabijnhaken zijn sterker dan karabijhaken rvs. Dit komt omdat roestvast staal zachter is dan verzinkt staal. Het voordeel van rvs karabijnhaken is dat deze niet oxideren. Ook niet na kleine beschadigingen. Karabijhaken verzinkt kunnen wel roesten nadat de zinklaag is aangetast.

Karabijnhaken bestellen

Bestel karabijnhaken rvs of verzinkt voor de laagste prijs bij Wovar. Profiteer van onze hoge staffelkorting en bestel minimaal 10 stuks. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche worden aangeraden zich aan te melden voor een zakelijk account om te profiteren van extra voordelen zoals kortingen.

Wist u dat een karabijnhaak vaak onterecht verward wordt met een musketonhaak?