Filter op:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Balkdragers

De verzinkte balkdragers van Wovar beschikken over een CE-keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat de balkdragers voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en millieu. Ijzerwarengroothandel Wovar levert metalen balkdragers met lip en balkdragers zonder lip. Ook voor gegalvaniseerde balkhouders zwaar uitgevoerd bent u bij ons aan het juiste adres. Het meest verkocht zijn onze ijzeren balkdragers voor 38x89, 50x100, 50x150 en 38x140 mm houten balken. Bij Wovar bent u er bovendien zeker van dat stalen balkdragers voor 21:30u besteld de volgende dag al geleverd worden.

Zie naast onze balkdragers ook onze raveeldragers met CE keurmerk of onze zwarte balkhouders.

De balkdragers zijn gemaakt van verzinkt staal. Dit maakt de balkdragers ijzersterk. De vele schroefgaten zorgen ervoor dat de balkdragers stevig kunnen worden gemonteerd. Dit maakt ze geschikt voor zwaar belastende constructies. Wovar heeft veel verschillende maten balkdragers voorradig. De maten die Wovar voorradig heeft zijn:

- Balkdragers voor 4.5x9 cm balken
- Balkdragers voor 4.5x14.5 cm balken
- Balkdragers voor 5x10 cm balken
- Balkdragers voor 5x15 cm balken
- Balkdragers voor 6.3x17.5 cm balken

Balkdragers met lip

De lange lip van de balkdragers met lip maakt het mogelijk de balkdragers in te metselen bij het optrekken van muren. Daarna wordt met behulp van een plug de balkdrager in de volle steen vast gezet. Bij houtskeletbouw is het niet mogelijk de balkdragers in te metselen. In dat geval maakt u de balkdragers aan de bovenkant vast met behulp van onze verzinkte spaanplaatschroeven.

Balkdragers zonder lip

Een balkdrager zonder lip is eenvoudig te monteren op staande muren. Het maakt niet uit of het nu een (rood)stenen muur of een tegelmuur gaat. De balkdragers zonder lip maken het mogelijk om balken te plaatsen tussen muren en spanten. Net als de balkdragers met lip bevestigt u de balkdragers zonder lip met onze verzinkte schroeven. Balkdragers zonder lip worden vaak vergeleken met onze raveeldragers. Het voordeel van de balkdragers zonder lip is dat deze veel smaller zijn. Zo is het met de balkdragers mogelijk om een balk strak naast een wand te monteren. Raveeldragers zijn hiervoor te breed.

Online verzinkte balkdragers kopen

Koop oerdegelijke ijzeren balkdragers met lip of zonder van A-merk Wovar in verschillende maten. Ontdek het gemak van de metalen regeldragers tijdens het bouwen van uw overkapping. Bestel minimaal 10 stuks en profiteer van onze staffelkorting. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche krijgen extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.