Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Isolatiemateriaal

Wilt u isolatiemateriaal kopen? Wovar heeft een uitgebreid assortiment isolatiemateriaal voor wanden, vloeren en gevels.

 

Veelgestelde vragen

Wat is compriband?

Compriband wordt ook wel zwelband genoemd en is een hoogwaardige, blijvend elastische polyurethaan-schuimstofband. Het wordt gebruikt in allerlei voegconstructies om het stof, lucht of regendicht te maken. Zo kunt u de band bijvoorbeeld gebruiken op en om kozijnen, ter bevordering van de isolatie. Compriband kan dan zelfs geluid van buiten tegenhouden. Gebruik combriband dus in voegen of gaten en zorg zo voor een goede betrouwbare isolatie.

Hoe werkt compriband?

Zoals aangegeven wordt compriband ook wel zwelband genoemd. Dit komt doordat de gecomprimeerde band na het aanbrengen uitzet en zo de vorm van zijn omgeving aanneemt. De band kan wel tot 3 a 4 keer dikker worden dan de oorspronkelijke dikte. Na een uur is het gewenste resltaat meestal al zichtbaar. Voor de mooiste afwerking brengt u de band ver genoeg aan in de opening. De warte kleur van het materiaal zal de band in de meeste gevallen mooi laten wegvallen.