CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
IsolatiemateriaalDeur- en Raambeslag

Populaire producten

Veelgestelde vragen

Isolatiemateriaal

Er zijn verschillende manieren om uw woning goed te isoleren. Wovar heeft allerlei soorten isolatiemateriaal in het assortiment. Zoals onze compribanden, brandwerende voegbanden, tochtstrips en radiatorfolie.

Welk isolatiemateriaal

We hebben enkele verschillende afmetingen compressieband in ons assortiment. Compriband is geimpregneerd polyurethaanschuim wat voorgecomprimeerd is. Wanner u compriband uitrolt over bijvoorbeeld een kozijn, zal die na ongeveer een half uur tijd beginnen met uitzetten. Het is eigenlijk een soort samengeperste schuimbad. Compriband wordt vaak gebruikt om voegen aan te vullen of helemaal af te dichten. Ook kunt u verschillende formaten tochtstrips en radiatorfolie vinden in het assortiment, denk erom dat elke tochtstrip geschikt is voor een bepaalde kiergrootte.

Wilt u isolatiemateriaal kopen? Bekijk ons assortiment isolatiemateriaal voor wanden, vloeren en gevels.

Compriband

U kunt compressieband het beste gebruiken om aansluitingen luchtdicht te maken. Het wordt gebruikt als voegband voor metselwerk, kozijnen, sponningen, muurplaten, dak- en gevelelementen, dilatatievoegen, metalen profielen en beglazing. Vrij handig spul om bij de hand te hebben dus! Ook te combineren in gebruik met purschuim. Onze schuimbanden zijn goed bestand tegen weersinvloeden en is slagregendicht. Het is in vergelijking met purschuim een stuk schoner, en dicht ook een stuk beter af. 

De band is voorgecomprimeerd en zet na verloop van tijd tot wel drie tot vier maal de oorspronkelijke dikte uit, zodat het eventuele kieren prima afdicht. Compriband gaat wel tot vijf jaar lang mee. We hebben ook voegbanden met een sterk brandwerende functie. 

Hoe werkt radiatorfolie

Het folie is zeer gemakkelijk in gebruik, u plaatst het folie achter de radiatoren van cv-installaties. Druk een aantal radiatorfolie magneten in de hoeken van het folie, door de magneet kaatst de warmte de ruimte in en gaat het niet verloren. Houd er rekening mee dat tijdens het plaatsen de glanzende kant richting de radiator hangt. De reflecterende laag zorgt ervoor dat warmte beter circuleert waardoor warmte niet via het gevel naar buiten lekt. Ontdek de vele voordelen van het radiatorfolie en de magneten, zo blijft onder anderen uw ruimte langer op temperatuur en bespaart u ook nog eens kosten ermee.

Tochtstrips voordeur

Wilt u af van de tocht in uw huis? Geschikt voor uw deur, maar natuurlijk ook de verschillende ramen in uw woning. Wovar levert tal aan tochtstrips om ervoor te zorgen dat tocht niet via deuren en ramen naar binnen kan komen. Het plaatsen werkt eenvoudig, maak het oppervlak van de desbetreffende plek schoon en breng de strip aan op een droge ondergrond. Verwijder rustig het beschermfolie terwijl u de tochtstrip stevig aandrukt. Knip af wanneer het gehele oppervlak bedekt is.

Let echter goed op de beschrijving van ieder product, elke strip is namelijk geschikt voor een bepaalde kiergrootte.

Isolatiemateriaal kopen?

Nog nooit is uw huis isoleren zo eenvoudig geweest, verhoog de temperatuur in uw woning op deze zeer goedkope manier! Houd kou buiten de deur en bestel de tochtstrips of radiatorfolie direct bij Wovar! Als u uw eigen onderneming heeft in de klus- of bouwsector kunt u gebruik maken van een zakelijk account. Met behulp van een zakelijk account geniet u extra voordeel zoals een vaste korting op al uw bestellingen. Kijk ook even bij de productpagina's naar onze bulkkorting voor een lagere prijs bij aanschaf van meerdere producten tegelijkertijd.