Tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters openklappen:

Wovar Huishoudtrappen

Nu ook hoogwaardige aluminium huishoudtrappen voor aantrekkelijke prijzen te koop bij Wovar. Onze aluminium huishoudtrappen worden ook wel industrietrappen genoemd. De industrietrappen hebben een stevige pen en gat verbindingen. Dit houdt in dat de traptreden zijn bevestigd door de ladderboom heen. Dit is veel sterker dan kwetsbare gepopnagelde traptreden. 

Wovar heeft trappen met duurzame flexibele voeten, ook wel ladderschoenen genoemd, aan onze huishoudtrappen gemonteerd. Zo staat uw trap altijd stabiel, zelfs op de ruigste ondergronden.

Naast de stabiliteit hebben deze draaiende ladderschoenen ook tot 4 keer meer grip. Kies vanaf onze budget trappen voor eenvoudige klussen in en rondom nieuwbouwwoningen tot onze super professionele Expert industrietrappen voor werkzaamheden in de industrie. De Expert industrie trappen beschikken over anti-slip traptreden en een maximale belasting van 150 kilo.

Het meest verkocht zijn onze Aluminium Expert trappen. Deze industrietrappen zijn van hoogwaardig aluminium, eenvoudig te tillen door de handige ergo-pad handgreep, licht van gewicht en bij Wovar voor de beste prijs! Al onze  huishoudtrappen voor zowel thuisgebruik als professionele klussen worden gemaakt in Duitsland. Oerdegelijke kwaliteit dus. Kies voor de kwaliteit van Wovar huishoudtrappen varierend van 3 tot wel 14 treden. 

Aluminium trappen bestellen

Bestel de huishoudtrappen van Wovar voor de beste prijzen! Wovar biedt de juiste mix van hoogwaardige kwaliteit voor een goede prijs. Wovar staat achter haar producten, daarom geven wij 10 jaar fabrieksgarantie op onze huishoudtrappen en industrietrappen. Zakelijke klant? Vergeet uw kortingscode niet voor extra voordeel. Nog geen kortingscode voor uw bedrijf? Meld u hier aan.